ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΕΦΤΕΙ... ΔΑΓΚΩΜΑ

 

Για σκέψου. Ο υπάλληλος να βάζει το χέρι του στην τσέπη σου. Και εσύ να το παίρνεις πρέφα. Να το ψυλλιάζεσαι, δηλαδή, ή να στο καρφώνουν, και τελικά να το τσεκάρεις. Και να μην είσαι σε θέση να αντιδράσεις. Να γλυτώσεις το δάγκωμα που κάνει ο άνθρωπος της εταιρείας σου.

Για σκέψου και το άλλο. Η ζημιά να επαναλαμβάνεται και από άλλον συνεργάτη σου. Τι σκέπτεσαι; Ένα από τα δυο. Ή με βλέπουν για κορόιδο, ή και οι δυο είναι λαδιάρηδες.

Τέλος πάντων, ο Αλαφούζος έχει πληρώσει παίκτες πολύ πάνω από την αξία τους. Όχι έναν και δυο. Περισσότερους. Πολύ περισσότερους. Επόμενο, λοιπόν, όσο κι αν δεν έχει χρόνο, αλλά και διάθεση να ασχολείται με το μαγαζί Παναθηναϊκός ( δεν τον τραβάει το πράμα), να είναι… προσεκτικός στις μεταγραφές.

Σε ανύποπτο χρόνο ο Τσάβι Ρόκα, αρμόδιος στην ΠΑΕ στο πάρε-δώσε ποδοσφαιριστών, είχε ενημερώσει πως το κόστος του 32χρονου Βραζιλιάνο Μαουρίσιο (φώτο), που δεν τον ήθελε πλέον ο ΠΑΟΚ, είναι 550.000 ευρώ το χρόνο. Όταν η ομάδα, μετά τις κατραπακιές στο πρωτάθλημα, χρειάστηκε παίκτη σαν τον Μαουρίσιο, τι έκανε το αφεντικό του Παναθηναϊκού; Αγνόησε τον Ρόκα και έβαλε έναν δικό του να ρωτήσει κάποιον από ΠΑΟΚ μεριά.

- Αν τον κρατάγατε τον Βραζιλιάνο, πόσα θα του δίνατε;

Άκουσε το νούμερο τρία με τριάμισυ κατοστάρικα. Και προχώρησε ο καναλάρχης στη συμφωνία με τον Μαουρίσιο, για την οποία έμεινε ευχαριστημένη η σύζυγος του.

Διαβασε ακομα:

ΓΙΑΤΙ Ο ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ… ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ