ΤΗΣ ΑΕΚ ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΔΕΝ ΚΡΤΒΟΝΤΑΙ...

 

Η ΑΕΚ απόψε κερδίζει την Λέστερ στην έδρα της. Στη φώτο, το χωρητικότητας 32.000 θεατών γήπεδο της σε μια πόλη, όχι μέσα στις 10 μεγαλύτερες της Αγγλίας. Είπες ότι θα κερδίσει η ΑΕΚ; Μια φαντασία έκανα. Μια εικασία. Οι μεγάλες συζητήσεις, αυτές που αφήνουν συμπεράσματα, ξεκινούν από μια ερώτηση ή μια υποθετική σκέψη. Να προχωρήσουμε στο ψαχνό…

Έστω, λοιπόν, ότι η αποκλεισμένη και ολότελα αποτυχημένη πάλι στην Ευρώπη ΑΕΚ νικάει την ιδρυμένη από το 1884 πρώην πρωταθλήτρια Αγγλίας, ο μοναδικός της τίτλος το 2016. Τι σημαίνει αυτό; Επιτόπου ξεχνιέται η ήττα 3-0 στο ΟΑΚΑ από κάποια Ζορία και η επίσης απογοητευτική εμφάνιση στο πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό. Έτσι πάει.

Θα ‘ναι, δηλαδή, μια… άλλη ΑΕΚ αυτή που θα πάρει διπλό στο Λέστερ, από την ομάδα που έχασε στο ΟΑΚΑ. Κοροϊδευόμαστε; Γιατί, όχι! Το ποδόσφαιρο είναι μια ατελείωτη παραμύθα, που τον φτιάχνει και τον χαλάει τον οπαδό. Από τη μια στιγμή στην άλλη. Από το έναν  αγώνα στο άλλον.

Βεβαίως θα γίνει πρωτοσέλιδη η ΑΕΚ και θα της πουν ζήτω και πολλά μπράβο, αν κερδίσει, έστω κι αν ένα τέτοιο αποτέλεσμα είναι άσφαιρο. Η ομάδα παραμένει αποκλεισμένη στη συνέχεια του γιουρόπα, ενώ συνεχίζει η Λέστερ. Και το σπουδαιότερο; Οι αγωνιστικές αδυναμίες της ΑΕΚ δεν κρύβονται από ένα, μόνο ένα πετυχημένο αποτέλεσμα.  

Διαβαστε ακομα:

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ''ΟΥΓΚΟ''