ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΑΦΟΥ ΧΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ;

 

''Μέχρι εδώ ήταν, μάγκες, από το καλοκαίρι να μου γράφετε... ''. Έτσι ξηγήθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιώργος Σπανός. Προανήγγειλε την αποχώρηση του. Ένα γεγονός που μιλάει μόνο του. Και άργησε ο άνθρωπος να εγκαταλείψει το χώρο. Να φύγει από το ποδόσφαιρο.

Στην πραγματικότητα ο χώρος τον διώχνει. Γιατί να συνεχίσει να παραμένει; Αφού δεν κερδίζει χρήματα. Επιχειρηματίας είναι και κάθε χρόνο βγαίνει χαμένος. Να μείνει γιατί; Και οικονομικά και κοινωνικά δεν κερδίζει με την εμπλοκή του στο ποδόσφαιρο.

Και ποια θα είναι η επόμενη σελίδα του Ατρομήτου; Εδώ σε θέλω.Ποιος ασχολείται με τον επόμενο, πέραν από τους οπαδούς του; Το ερώτημα που αξίζει να τεθεί- και αφορά όλο το ποδόσφαιρο- είναι ποιος ο αυριανός μεγαλομέτοχος- αν θα υπάρξει; Ποιος θα είναι εκείνος που μπλεχτεί επιχειρηματικά με ανώνυμη εταιρεία σε προβληματική αγορά. Σε αγορά που νοσεί όχι μόνο οικονομικά.

Του είπε κάποιος: ''Σήκω φύγε, Γιώργο, αρκετά υπέφερες. Φύγε, για να σε βλέπουν ήρεμο η οικογένεια σου και οι επιχειρήσεις σου''. Και, τελικά, μετά από 25 χρόνια στο ποδόσφαιρο, από τα οποία τα 16 στον Ατρόμητο, ο Σπανός κουνάει μαντήλι.

Διαβαστε ακομα:

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΜΑΤΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ