Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΟΥΣ 27 ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

 

Αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα. Ε, για να μην είμαστε απόλυτοι, γίνονται και στα Σκόπια, άλλωστε γι’ αυτό τους χαρίσαμε το όνομα ''Μακεδονία''. Λέμε, για την απαλλακτική απόφαση όσων κατηγορούνταν στην περιβόητη υπόθεση των Στημένων Παιχνιδιών.

Αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα. Το είπαμε. Είτε έχουμε κυβέρνηση αριστεράς, είτε εξωαριστεράς και μεσοδεξιάς. Μια ιστορία που ξεκίνησε από το... 2012 και αφού διέσυρε το πρωτάθλημα, τις ΠΑΕ, τα ΜΜΕ, και έριξε σκιές στη δικαιοσύνη και τα κόμματα, ολοκληρώθηκε με φιάσκο δικαστικό. Τουλάχιστον έτσι το εισπράττουν πολλοί.

Οι κατηγορούμενοι στη σούμα ήταν 28 για τα στημένα ματς. Μέσα σ’  αυτούς και ο Μαρινάκης. Αυτός τους... έσωσε όλους. Αν δεν ήταν υπόδικος ο εφοπλιστής και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τότε και τους 27 θα τους κρέμαγαν στα μανταλάκια, προέδρους της ΕΠΟ, διοικητικούς της, διαιτητές και λοιπούς από κοντά.

Είναι δυνατόν να τιμωρηθεί ο Μαρινάκης; Όχι, βέβαια. Πως είναι δυνατόν, όταν ο άνθρωπος είναι αθώος! Να, λοιπόν, γιατί λόγω Μαρινάκη καθάρισαν και οι άλλοι. Αντιληπτό, πως θα γελούσαν τα μπετά στο Καραϊσκάκη αν έπεφταν καμπάνες στους άλλους και έβγαινε μόνο λευκή περιστερά ο και εκδότης και καναλάρχης Μαρινάκης.
Διαβαστε ακομα:

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ…