Ο ΟΦΗ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ… ΣΤΟΙΧΗΜΑ

 

Στην ατζέντα του τζογαδόρου πάντα υπάρχει μια ομάδα κελεπούρι στο ποδοσφαιρικό στοίχημα. Γιατί του έχει δώσει λεφτά. Γιατί θαρρεί πως την ξέρει απ΄ έξω κι ανακατωτά, με τα όποια κουσούρια της. Την έχει ''αφομοιώσει'' τόσο που δεν τον αιφνιδιάζει ένα περίεργο αποτέλεσμα. Ένα ανάποδο αποτέλεσμα κόντρα στη... λογική πρόβλεψη.

Ο ΟΦΗ. Εδώ παπάς, εκεί παπάς, που είναι ο παπάς. Πώς να το πιάσει κανείς τον ΟΦΗ με την… ακανόνιστη πορεία του στο πρωτάθλημα. Βγάζει ''διπλά'' με αντιπάλους στα κυβικά του και στην έδρα του, επίσης με ομάδες ''δεύτερες'' είναι… ανοικτός στη γκέλα. Επιβεβαίωσε το αλλοπρόσαλλο του πράγματος, στην τελευταία αγωνιστική, με την ήττα 1-0 εντός έδρας από τον Αστέρα.

Πρώτη αγωνιστική ο ΟΦΗ στο γήπεδο του δεν κερδίζει 1-1 τον Παναιτωλικό και τη δεύτερη κερδίζει 2-1 στη Λαμία, για να γκελάρει 2-2 την τρίτη αγωνιστική στο Ηράκλειο με τον Ατρόμητο.

Σ’ άλλη φάση του πρωταθλήματος. Την 9η  αγωνιστική κερδίζει 4-1 στο Βόλο, την 10η χάνει 2-0 στο Ηράκλειο από τον Απόλλωνα, την 11η κερδίζει 1-0 στη Λάρισα, την 12η χάνει 3-0 στην έδρα του από τον Άρη. Άπιαστος ο ΟΦΗ στο... στοίχημα.

Διαβαστε ακομα:

ΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΤΗΣ…