Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ, ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ;

 

Ο διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος τα έγραψε. Τα μπινελήκια που ισχυρίζεται ότι του είπε ο Μαρινάκης, μετά το παιχνίδι 1-1 με τον Άρη στο Καραϊσκάκη. Κάποιοι άλλοι διαιτητές τα ακούνε, αλλά τα… μασάνε. Ούτε στο χιόνι δεν τολμάνε να τα γράψουν.

Το ίδιο και παρατηρητές. Κάνουν το κορόϊδο. Επιστήμονες είναι κρυμμένοι στο γήπεδο σε καιρούς κορονοϊού και κάνουν τους τσαμπουκάδες τους τρομοκρατώντας αντιπάλους ποδοσφαιριστές και παράγοντες της φιλοξενούμενης ομάδας. Τα παίρνει πρέφα ο παρατηρητής, και βλέπει και ακούει τους τραμπουκισμούς, αλλά δεν αναφέρει τίποτα.

Είναι ο αφελής όποιος κατηγορεί τον διαιτητή ή τον παρατηρητή γιατί έπνιξε όσα είχε υποχρέωση να γράψει. Τον ρωτάς αν θέλει να… μπλέξει ο ανθρωπάκος! Να ακούσει ''γαλλικά'' για την μάνα του, για την γυναίκα του, να τον στριμώξουν και σε καμιά γωνιά για να μάθει που βρίσκεται.

Ο Σιδηρόπουλος, λοιπόν, αλά Μπεκατώρου μίλησε. Δεν ανέφερε στο φύλλο αγώνα ότι με βίασε ο Μαρινάκης, αλλά το και το. Το αδίκημα παραγράφεται και πότε, όπως η σεξουαλική βία στην Μπεκατώρου; Και αφού δεν κώλωσε ο Σιδηρόπουλος, μήπως ακολουθήσουν κι άλλοι διαιτητές για χυδαιότητες σε βάρος τους.

Το κορίτσι στις τρεις πόζες είναι η Ελληνίδα διαιτητίνα Βίνα Λαμπροπούλου, από τις πιο σέξυ στον κόσμο του διεθνούς ποδοσφαίρου. Έχει να μας πει κάτι αξιόποινο από το παρελθόν, αυτή ή κάποια άλλη Ελληνίδα με σφυρίχτρα; Η κάθαρση χρειάζεται αρετή και τόλμη. Να ανοίξουν στόματα.

Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1997