ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΓΑΜΟ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΥΡΝΑΡΙΑ

 

Γίνεται η κλήρωση των έξι στα play-off του ντόπιου πρωταθλήματος, γίνεται και η κλήρωση των οκτώ του champions league. Δεν θέλει ερώτημα γιατί τον ποδοσφαιρόφιλο, τον Έλληνα ποδοσφαιρόφιλο, ακόμα κι αν είναι οπαδός Ολυμπιακού και Παναθηναίκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, τον τραβάνε περισσότερο οι σφαγές στην Ευρώπη.

Εκεί πήγε το πράμα. Ο Έλληνας να περιμένει με μεγαλύτερη αγωνία και ενδιαφέρον μια κόντρα π.χ. Μπάγερν- Παρί ή Ρεάλ- Λίβερπουλ, παρά Ολυμπιακού-Άρεως ή Παναθηναϊκού-Αστέρα. Τι, δηλαδή; Είναι σα να προτιμήσει κάποιος να παρακολουθήσει από την τηλεόραση τα καλλιστεία του Δήμου για την Μις Μπούτια κι όχι την τελετή των Όσκαρ. Να σνομπάρει τα μπαλέτα Μπολσόι για τις φτηνιάρες χορεύτριες σε σκυλάδικο.

Στις 6 Απριλίου θα γίνει το πρώτο ματς των δυο αντιπάλων στον περσινό τελικό του champions league. Της νικήτριας του 2020 για έκτη φορά Μπάγερν (φώτο) και της Παρί, η οποία έχει πανάκριβη και φιρμάτη ενδεκάδα, αλλά μένει ακόμα χωρίς την κούπα. Λοιπόν; Δεν θα αφήσει ο άλλος το γάμο, να πάει για πουρνάρια; Τίποτα  δεν έχουν να του πουν π.χ. η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ σε σύγκριση με το παιχνίδι Ρεάλ- Λίβερπουλ.

Διαβαστε ακομα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΕΣ, ΔΑΓΚΩΝΕΙ