Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

 

Ηθοποιοί και τραγουδιστές, γενικά όλοι οι επαγγελματίες της νυχτερινής διασκέδασης στην Βουλγαρία έκαναν τα παράπονα τους γιατί βαράγαν μύγες στους μήνες της πανδημίας. Επόμενο οι άνθρωποι να αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα. Παραμονές των βουλευτικών εκλογών, που θα γίνουν τη μεταπροσεχή Κυριακή, ο πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσωφ έκανε τη μαγκιά του. Είπε Δίνω σε 3.000 καλλιτέχνες από χίλια λέβα (500 ευρώ).

Γιατί να δοθεί ένα έκτακτο επίδομα σ’ αυτούς κι όχι σ’ άλλους εργαζόμενους που επίσης επλήγησαν με την καραντίνα; Γιατί έτσι. Ποιος αποφάσισε το νούμερο 500 ευρώ και το νούμερο 3.000 επαγγελματίες; Ο κανένας. Ο Μπορίσωφ έβαλε το χέρι στη σακούλα και μοίρασε τα φράγκα. Χωρίς καμιά διαδικασία.

Ο Μητσοτάκης αποφάσισε τη διαγραφή από τη ΝΔ του ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος έβαλε πάνω απ’ όλα τον Ιβάν και τον ΠΑΟΚ. Πολύ σωστά έπραξε ο Ζαγοράκης. Ως πρώην παοκτσής και εκλεκτός του Ιβάν εξελέγη με τη φανέλα της ΝΔ. Και η ΝΔ τον κατέβασε υποψήφιο διότι ο παλιός ποδοσφαιριστής θα είχε την υποστήριξη των οπαδών του ΠΑΟΚ και του Σαββίδη.
Ερώτηση επειδή ο Ζαγοράκης είναι κυβερνητικός, πιο σωστά κομματικός υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ: Που είναι το πρακτικό της απόφασης διαγραφής Ζαγοράκη από το κόμμα της ΝΔ; Δεν υπάρχει. Που είναι η απόφαση επιστροφής Ζαγοράκη στο κυβερνητικό κόμμα; Δεν υπάρχει. Όλα έγιναν πειρατικά. Χωρίς διαδικασίες, χωρίς αιτιολογίες, χωρίς κριτήρια. Παραμένουμε καφενείο. Αν ήταν κόμματα με αρχές, τότε η ΝΔ δεν θα κατέβαζε στις εκλογές τους Ζαγοράκηδες, και ο Σύριζα τους Αλέξηδες Γεωργούληδες.
Διαβαστε ακομα:

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΝΤΖΑ ΣΤΟΝ ΑΥΓΕΝΑΚΗ