Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ

 

Πρώτα γίνεται το ματς στη Λεωφόρο και ο Άρης κερδίζει τον Παναθηναϊκό με 1-0. Στη ρεβάνς του αγώνα πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη, στην έδρα της η δεύτερη καλύτερη ομάδα του 2021, χάνει 1-0 από τον Παναθηναϊκό. Συνέβη και το άλλο, μάλλον το ίδιο πλάνο με πρωταγωνιστή επίσης τον Άρη…

…Με την ΑΕΚ πρώτα παίζει στο Βικελίδης και ο γηπεδούχος Άρης ηττάται 1-0. Στο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ο Άρης κερδίζει την ΑΕΚ με 2-0 (φώτο). Τι σημαίνουν αυτά τα ανάποδα αποτελέσματα; Απλά δίνουν την εξήγηση γιατί ο Άρης όσο βελτιωμένος κι αν παρουσιάστηκε, δεν μπορεί να περάσει την πόρτα που οδηγεί στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Στις τρεις σήμερα Κυριακή το Άρης –ΑΕΚ. Θα κερδίσει ο Άρης έναν αντίπαλο καρπαζωμένο σε ματς έδρας από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ; Από μια ομάδα χωρίς ηθικό, αλλά και με περιορισμένες αγωνιστικές δυνατότητες σε σκληρά παιχνίδια; Και μόνο που τίθεται το σχετικό ερώτημα, κατά μια άποψη, είναι προσβλητικό για τον Άρη και τους 54 βαθμούς του έναντι των 48 της ΑΕΚ.

Η διαφορά των δυο κιτρινόμαυρων αντιπάλων καταγράφεται στον… ισολογισμό των τερμάτων σε άμυνα και επίθεση. Ο μεν Άρης έχει μια συντηρητική αναλογία, πέτυχε 36 γκολ, δέχθηκε 17. Η δε ΑΕΚ μάζεψε από τα δίχτυα της 37(!) φορές τη μπάλα. Τόσα γκολ τρώει σε μια σαιζόν μόνο ομάδα της ουράς στο πρωτάθλημα. Τέλος πάντων, το ταμείο 43-37 τερμάτων της ΑΕΚ πιστοποιεί τη διαφορά της από τον Άρη (36-17).

Διαβαστε ακομα:

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ