Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΙΒΑΝ

 

Μανούρα οι οργανωμένοι γιατί το αφεντικό αποφάσισε να ψηφίσει Λουτσέσκου. Το σωστό είναι ότι  οι περί το αφεντικό παρατρεχάμενοι, με τους οποίους ποτέ δεν έκοψε επαφή ο Ρουμάνος, είναι αυτοί που ''δούλεψαν'' την επιστροφή του στην Τούμπα. Όπως και να το δεις το πράμα, είναι μεγάλη έκπληξη, μετά απ’ όσα προηγήθηκαν να ξανακάτσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο λεγάμενος.

Είναι απ’ αυτά που βρίσκεις μόνο στο Βιβλίο Γκίνες. Προπονητής αγαπημένος, με το νταμπλ του 2019, να αφήνει την ομάδα στα κρύα του λουτρού. Να έχει ξεκινήσει, μάλιστα, την προετοιμασία εν όψει της νέας σαιζόν, που σημαίνει ότι αυτός έχει αποφασίσει το πλάνο, ποιοι να φύγουν, ποιοι να αποκτηθούν, και ξαφνικά, να τους ξεραίνει όλους. Και πρώτον απ’ όλους τον Ιβάν Σαββίδη, τον ''δεύτερο πατέρα'' του, τον ανοιχτοχέρη πρόεδρο. Στη φώτο, μπαμπάς και γιος.

''Φεύγω...  '' είπε ο Λουτσέσκου. Πλάκα μας κάνεις; ''Όχι, μιλάω σοβαρά, πάω σ’ άλλη ομάδα, αυτό είναι το… καλύτερο για τον ΠΑΟΚ''. Κι έφυγε για τα ξένα, για την Σαουδική Αραβία με τα διπλά λεφτουδάκια. Οι οργανωμένοι, όμως, δεν έχουν δίκαιο. Ο Ρουμάνος δεν πούλησε τον ΠΑΟΚ και ποτέ δεν σταμάτησε να νοιώθει… παοκτσής.

Δεν παράτησε τον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου, απλά δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει παντελόνι ένα λαχταριστό ποσό πετροδολαρίων. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Επιτέλους, επαγγελματίας είναι ο προπονητής, και δεν τον δένει κανένα συναίσθημα με την όποια ομάδα. Ο ΠΑΟΚ και η κάθε ομάδα δεν είναι το παιδί του, ούτε η γυναίκα του.

Παραμύθι σκέτο είναι το οπαδιλήκι που σαλιαρίζει ο προπονητής. Ειδικά ο Λουτσέσκου το ‘χε παρατραβήξει στον ΠΑΟΚ. Μιλούσε σαν πορωμένος, σαν ένας οργανωμένος. Είχε ανοιχτή γραμμή με το καφριστάν της εξέδρας. Τέτοιο δούλεμα. Γι’ αυτό ξαναγύρισε! Για να αποδείξει την αρρώστια με την ομάδα.

Διαβαστε ακομα:

ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΜΠΑΛΑ