Ο ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΡΑΜΟΣ

 
Τελικά, έγινε η μεταγραφή του Γιώργου Τζαβέλλα στην ΑΕΚ. Πρώτα περί ηλικίας. Δεν είναι στα πρώτα και στα δεύτερα ποδοσφαιρικά του νειάτα. Δεν είναι και μεγαλούτσικος για τη δουλειά που τον θέλει η ΑΕΚ στην άμυνα.
Πατημένα τα 33 ο παίκτης είναι στα 34. Από την άλλη βάζεις στο ζύγι τις εμπειρείες του από Ελλάδα και εξωτερικό. Κέρκυρα, Πανιώνιο, ΠΑΟΚ και Άιντραχτ Φραγκφούρτης, Μονακό και την τούρκικη Αλάνια. 
Ο Σέρχιο Ράμος είναι 20 μήνες μεγαλύτερος από το Τζαβέλλα και μετά από 16 χρόνια στην Ρεάλ πάει σε επίσης παγκόσμια ομάδα, την Παρί που κάθε χρόνο παίρνει πρωτάθλημα στη Γαλλία και χτυπάει champions league στην Ευρώπη.
Είναι και το άλλο που ακολουθεί τον Τζαβέλλα. Τον μανουρατζή. Χειρώτερο από τον άλλονα, τον Βράνιες. Με το παραμικρό ο Τζαβέλλας να τσακωθεί, να αρπαχθεί και να κάνει τη ζημιά στην ομάδα του και στον ίδιον. Στη φώτο, με τον Λουκάκου, ''Πίσω, σκυλάραπα, και σ' έφαγα ωμό''.
Πάνε αυτά, τελειώσανε. Από τότε που ζευγάρωσε με τις μις Ελλάς του 2012, το παιδί συμμαζεύτηκε. Άλλος άνθρωπος. Παντρεύτηκε πριν τρία χρόνια, έκανε και τον γιο και είναι έτοιμος για τα καλύτερα του.
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΜΕΣΑ ΕΝΑΣ ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ