ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΘΕΛΕΙ, ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

 

Η φωτογραφία μιλάει μόνη της. Και μιλάει σ' όλες τις γλώσσες του κόσμου το ίδιο. Ο σείχης τάδε ή ο άραβας εκπρόσωπος του μας λέει χωρίς λέξεις τι είναι αυτό που αγόρασε στη μεταγραφή του Λίονελ Μέσι. Του πιο σπουδαίου ποδοσφαιριστή της εποχής μας. 

- Το όνομα του Μέσι πήραμε. Τη φίρμα του. Το brandname που λένε τα golden boys της οικονομίας και των χρηματιστηρίων. Δεν αγοράμε με τα πετροδολάρια μας κανέναν ποδοσφαιριστή. Την ποδοσφαιρική αξία του Μέσι. 
Οι ιδιοκτήτες της Παρί Σαιν Ζερμαίν, που δεν ξέρουν τι έχουν, που δεν υπάρχει χώρα στην Ευρώπη στην οποία να μην έχουν επενδύσει επιχειρηματικά πακέτα από τα έσοδα του Κατάρ, του Ι.Χ. κράτους, η βασιλική οικογένεια, είχαν πάρει από την Μπαρτσελώνα τον Βραζιλιάνο Νεύμάρ. Και τους βγήκε μάπα το καρπούζι. Στα τέτοια τους! Επειδή δεν κατάφεραν να πάρουν το champions league.
Να, κι αν δεν το πάρουν και με τον Μέσι. Στα ώπα- ώπα θα τον έχουν τον Αργεντινό, όπως συνέβη και με τον 29χρονο Νεϋμάρ, ο οποίος μετά από τέσσερα χρόνια μετακινήθηκε το 2017 στην Παρί. Απέτυχε η πολυέξοδη μεταγραφή- ρεκόρ των 220 εκ. του βαψομαλλιά Νεϋμάρ, αλλά συνεχίζουν να του ικανοποιούν κάθε βεντετίστικο καπρίτσιο, οικονομικό κι όχι. 
Διαβαστε ακομα:

Ο ΙΔΡΩΤΑΣ ΤΟΥ ΜΕΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ... ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ