Ο ΠΑΟΚ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑθΛΗΜΑ, ΠΟΙΑ... ΕΥΡΩΠΗ!

 
Πιστός και παραδοσιακός στις ιστορικές του αποτυχίες στην Ευρώπη πρόστεσε χθές με κάποια Ριέκα μια ακόμα γκέλα, μάλιστα στην Τούμπα. Μιλάμε για... συνέπεια, αν σκεφτεί κανείς ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γνωρίζει την αποτυχία και στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία χρόνια. Και με ήττες από ομάδες κατώτερων κυβικών. 
Τι έγινε με την κροατική Ριέκα, μια συμπαθητική ομαδίτσα που δύσκολα θα έπιανε εξάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα; Με το σύστημα τουρλουμπούκι ο ΠΑΟΚ δεν ήταν ικανός να σκοράρει. Τελικά, ισοφάρισε στο τσακ των καθυστερήσεων με αυτογκόλ. Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ θριάμβευσε στα... κόρνερ, κέρδισε 17 συνολικά, και με το τελευταίο και φαρμακερό σκόραρε πάλι η Ριέκα στα δύχτια της.
Όλοι συμφωνούν πως ο ΠΑΟΚ περνάει. Γιατί; Επειδή η Ριέκα είναι αδύνατος αντίπαλος. Απολύτως ελληνικό! Να θεωρείται επιτυχία η αδυνάμία του αντιπάλου. Ας χειροκροτήσουμε, λοιπόν, την αναμενόμενη πρόκριση και να αγνοήσουμε την... παράδοση του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Και την ανικανότητα του, παρα το ποιοτικό ρόστερ, να παίξει ορθολογικό ποδόσφαιρο. Μελαγχολικό το γεγονός να μην φτιάχνει ευκαιρίες κλασικές ο ΠΑΟΚ κι όταν είχε σαρωτική υπεροχή στο βήτα ημιχρόνιο απέναντι σε μια πανικόβλητη Ριέκα.
Δεν αλλάζουν οι στόχοι. Πρωτάθλημα και νταμπλ, με την επιστροφή Λουτσέσκου! Η Ευρώπη δεν είναι στα πλάνα, για να μην... απροσανατολίζει τον Ρουμάνο προπονητή. 
Διαβαστε ακομα:

ΚΟΥΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ... ΝΙΚΗΤΗ