Ο ΠΑΟΚ ΓΡΑΦΕΙ ''ΜΕΙΟΝ'' ΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ

 
Απόψε στις εννέα ο ΠΑΟΚ έχει να φροντίσει έναν ανοικτό λογαριασμό με τον... εαυτό του. Η ισοπαλία με σκορ (1-1) στην Τούμπα την περασμένη εβδομάδα τον υποχρεώνει να νικήσει την κατώτερη του Ριέκα στην Κροατία. Αυτό σημαίνει πως από το πρώτο λεπτό είναι υποχρεωμένος να παίξει με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην είναι στον αντίπαλο.
Στο πρώτο ματς η Ριέκα βγήκε στο γήπεδο με παίκτες καμικάζε. Και τα κατάφεραν να αιφνιδιάσουν, όχι και να τρομάξουν τους γηπεδούχους. Δεν άφηναν οι παίκτες της κροατικής ομάδας να πάρουν ούτε αναπνοή οι παοκτσήδες και στην περιοχή τους. Τους μάρκαραν, δεν τους άφηναν να αλλάξουν τη μπάλα.
Μόνο στο βήτα ημιχρόνιο φάνηκε η διαφορά των δυο ομάδων. Ο μεν ΠΑΟΚ πήρε το έργο στα πόδια του ολοκληρωτικά, η δε Ριέκα περιορίστηκε στο ρόλο του κομπάρσου. Η ρεβάνς είναι κλασικό ντέρμπυ. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται την εκτός έδρας νίκη για να προκριθεί, κυρίως για να μην ξεκινήσει αρνητικά το πρωτάθλημα. 
Στο ποδόσφαιρο έχουν λόγο οι εντυπώσεις. Δεν αγνοείται ένας αποκλεισμός από μια Ριέκα. Ένα τέτοιο γεγονός δεν ξεπερνιέται με τη μια. Υποτίθεται πως ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει με στόχο το πρωτάθλημα. Και πόσους θα πείσει ο ΠΑΟΚ αν στη ζυγαριά χαρίσει την πρόκριση στη χαμηλών δυνατοτήτων Ριέκα;
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΠΡΩΤΑΛΗΜΑ ΤΗΣ... ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑΣ