ΠΑΟΚ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΠΕΡΑΣΕ 2-0 ΤΗΝ ΡΙΕΚΟΥΛΑ

 
Οι αντίπαλοι είχαν διαφορά κλάσεως. Ολοφάνερο αυτό από το πρώτο μέχρι το έσχατο λεπτό των καθυστερήσεων. Ήταν δυνατό να τελειώσει το ματσάκι μ' άλλο αποτέλεσμα; Να μην κερδίσει ο ανώτερος ΠΑΟΚ σ' όλα τα επίπεδα. Στο ποδόσφαιρο πολλά παράλογα και άλογα έχουμνε δει. Γιατί, λοιπόν, να μη στράβωνε το πράμα, όταν ο ΠΑΟΚ έπαιζε με συνέπεια πάνω στην κόψη του ξυραφιού.
Αυτό ακριβώς έγινε. Ομάδα πολύ χαμηλής ποιότητας η Ριέκα είχε αφήσει το ματς αποκλειστικά στα πόδια των φιλοξενουμένων, αλλά  τρεις φορές τις βρήκε τις ευκαιρίες να ισοφαρίσει το 1-0 από το 10. Πως να σταθεί απέναντι του ΠΑΟΚ η Ριεκούλα, όταν ήταν αδύναμη όχι να απειιλήσει, όχι να τρομοκρατήσει τον αντίπαλο, αλλά και να κρατήσει το τόπι.
Κάνει το 2-0 ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο δεκάλεπτο και το ματς είναι στο ίδιο πλάνο. Το έργο συνεχίζει να παίζεται μόνιμα σχεδόν στα καρέ της Ριεκούλας. Η οποία υποτίθεται ήταν η πρωταγωνίστρια της παρτίδας. Αφού πήρε 1-1 εκτός και η πρόκριση παιζόταν στην έδρα της.
Ο Λουτσέσκου θα δει το ματς σήμερα στο βίντεο. Και επιδή είναι καριερίστας θα το ξαναδεί και θα το ξαναδεί. Άγνωστο αν ανησυχεί για την ομάδα του, το σίγουρο είναι πως θα σημειώσει την προβληματική εικόνα της. 'Ενα παιχνίδι που έπρεπε να τελειώσει διαδικαστικά σιγουρεύτηκε μόλις στα τελευταία λεπτά. Όχι από τον ΠΑΟΚ, αλλά λόγω της αγωνιστικής ανεπάρκειας της αντιπάλου.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΟΚ ΓΡΑΦΕΙ ''ΜΕΙΟΝ'' ΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ