Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ... ΓΛΥΤΩΣΕΙ

 
Τον κόβεις για κορόιδο τον Ζαγοράκη; Μέχρι εκεί που χρειάζεται το μυαλό του δουλεύει μια χαρά. Γι' αυτό την κοπάνησε από την ΕΠΟ. Κακώς λένε πως παραιτήθηκε. Το σωστό είναι ότι έφυγε τρέχοντας κι ακόμα τρέχει, όσο γίνεται μακρυά.
Ανέλαβε για να κάνει αλλαγή. Ρε, πλάκα κάνουμε; Να μπει το ποδόσφαιρο σε νέα εποχή με μπροστάρη τον Ζαγοράκη. Ρε, δεν γίνονται αυτά. Για να γίνουν, πρώτον, χρειάζεται θέληση. Και, δεύτερον, σύγκρουση. Από που κι ως που ο Ζαγοράκης, ο εκλεκτός του κατεστημένου, που έγινε πρόεδρος με τις ευλογίες των μεγάλων δυνάμεων, να πάει σε πόλεμο ενάντια τους. 
Εγκατέλειψε το παραμύθι ο Ζαγοράκης για να γλυτώσει. Και δεν του λες ''Μπράβο, για την παραίτηση''. Του λες το άλλο: Τόσα χρόνια στη μπάλα δεν είχες πάρει πρέφα τι συμβαίνει; 
Έχει ένα όνομα ο Ζαγοράκης στην πιάτσα. Το οποίο το κέρδισε ως ποδοσφαιριστής, για να κάνουμε ταμείο. Έχασε ως πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Έχασε ως ''παρατρεχάμενος'', σύμβουλος και ό,τι άλλο δίπλα στον Ιβάν Σαββίδη. Ε, μια ακόμα χασούρα παριστάνοντας τον πρόεδρο της ΕΠΟ, τον έβγαζε οριστικά από το παιχνίδι.
Την κοπανάει από την ΕΠΟ και θα έχει λέει την ατάκα όλων των αποτυχημένων: ''Δεν συμβιβάστηκα, έμεινα μακρυά από το παρασκήνιο... '' κι άλλα τέτοια πρωτότυπα.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΑΡΗΣ ΜΕ ΤΟ CAS ΒΑΖΕΙ... ΓΚΑΖΙ ΣΤΑ ΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥ