ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

 

Ξεκίνησε το ντόπιο πρωτάθλημα και οι αληθινοί ποδοσφαιρόφιλοι έχουν ήδη αρχίσει… ζέσταμα εν όψει της Ευρώπης, που κάνει πρεμιέρα από μεθαύριο Τρίτη κιόλας. Εδώ στην Ελλάδα οι μεγάλες ομάδες κατάφεραν να ξενερώσουν ακόμα και τους οπαδούς τους. Τι, δηλαδή;

Υπάρχει σύγκριση ελληνικού πρωταθλήματος με champions league, ακόμα και με το europa. Μη σου πω κι αυτό το καινούργιο κόλπο το conference, που δικαιολογημένα το έχουν όλοι υποτιμημένο. Προτιμώ το Ολυμπιακός- Αντβέρπ παρά το Ολυμπιακός- Ατρόμητος. Και τον ΠΑΟΚ εκτός με την ανύπαρκτη Λίνκονλ από το Γιβραλτάρ, παρά το ΠΑΟΚ- ΠΑΣ Γιάννινα.

Έτσι που λες. Τρίτη και Τετάρτη θα δούμε Μπαρτσελώνα- Μπάγερν, Ίντερ- Ρεάλ, Λίβερπουλ- Μίλαν και σε ματς όχι υψηλού συναγωνισμού την πρεμιέρα ομάδες του αφρού στην Ευρώπη. Και θα μου την βγει το πρωταθληματάκι που… πλειοψηφούν οι ΠΑΕ στη μάχη της επιβίωσης. Μπαίνουν σε πρωτάθλημα με στόχο να την βγάλουν καθαρή, να μην υποβιβαστούν. Όχι να διεκδικήσουν το καλύτερο σε σύγκριση με την περασμένη σαιζόν.
 
Στη φώτο, Μπαρτσελώνα - Μπάγερν 2-8, το απίστευτο αποτέλεσμα στο γήπεδο της καταλανικής ομάδας Αύγουστο του 2020.  Το ίδιο ματς στο ίδιο γήπεδο την προσεχή Τρίτη, πρεμιέρα στους ομίλους του champions league.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ… , ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙ