ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ

 

Αυτό τον παίκτη δεν τον αγοράζει η ελληνική ομάδα. Ακριβός είναι. Για να τον πουλήσει η Κορίνθιανς θέλει τόσα που είναι έξω από το μπάτζετ κάθε ΠΑΕ του ελληνικού πρωταθλήματος. Ύστερα είναι και το άλλο. Ο Βραζιλιάνος που έβγαλε μάτια χθες στην πρεμιέρα του Παναθηναϊκού – περί αυτού ο λόγος-  δεν έχει δείξει ακόμα το μέγεθος του ταλέντου, κι όχι λόγω του νεαρού της ηλικίας του. Που σημαίνει ότι είναι ρίσκο το ποσό κοντά στα 40 εκατομμύρια που ζητάει η Κορίνθιανς.

Ματέους Βιτάλ (φώτο). Παιδί του Χριστού, θρησκεύαμενο, είναι να απορεί κανείς πως τον κατάφερε και τον πήρε δανεικό ο Παναθηναϊκός. Το όνομα είναι όνομα. Εννοώ η φίρμα Παναθηναϊκός, που φτουράει ακόμα, άλλο αν στην Ελλάδα με τη δεκαετία Αλαφούζου η ομάδα βγήκε εκτός κόλπου. Από το καλοκαίρι του 2012 στη Λεωφόρο ο καναλάρχης ταυτίζεται με το πιο άσχημο φεγγάρι στην Ιστορία του Παναθηναϊκού.

Χθες, λοιπόν, έκλεψε την παράσταση στο 4-0 με Απόλλωνα η γλυκύτατη θεούσα Μαθιός Βιτάλ. Το ρεσιτάλ. Και συμμετοχή στα τρία από τα τέσσερα τεμάχια. Σκέψου να αρχίσει και να σκοράρει, κάτι που δεν το ‘χει. Που του λείπει.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με το δεξί, και από τη δεξιά πόρτα. Τι άλλο καλύτερο! Άνετη επικράτηση και πολύ καλές εντυπώσεις. Στη συνέχεια; Οι βιαστικοι θα χρειαστεί να περιμένουν.

Διαβαστε ακομα:

ΤΟΥΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΠΗΡΑΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΟΙ... ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ