ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΥΑΛΙΑ

 

Ο Δημήτρης Πέλκας κερδίζει πέναλτυ στο 92 και το βαράει ο ίδιος. Το χάνει (φώτο) και τελειώνει 1-1 στη Φραγφούρτη το ματς Άϊντραχτ- Φενερμπαξέ. Είναι οι άλλες δυο ομάδες στον όμιλο του Ολυμπιακού στο γιουρόπα. Την πρώτη αγωνιστική η ελληνική ΠΑΕ κέρδισε 2-1 στο Καραϊσκάκη την βελγική Αντβέρπ. Απόψε στις 7 και 45 από το κοσμοτέ θα δούμε Φενέρ- Ολυμπιακός.

Ποδόσφαιρο θα παίξουν στην Κωνσταντινούπολη, άρα δεν ξέρουμε, δεν μπορούμε να προβλέψουμε τι θα γίνει. Και πως θα γίνει ό,τι γίνει. Αν θα κερδίσει η καλύτερη ομάδα. Αν η Φενερ ή ο Ολυμπιακός θα πιάσουν την απόδοση τους. Τίποτα δεν ξέρουμε.

Θα μου πεις πως κάποιοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται και μετά το ματς. Το είδαν, αλλά το είδαν με έγχρωμα γυαλιά. Ή με κυάλια νυχτός.

Προπονητής της τούρκικης ΠΑΕ είναι ο 53χρονος Πορτογάλος Βίτωρ Περέιρα, που δεν είχε τύχη στον Ολυμπιακό το 2015 και απομακρύνθηκε αμέσως. Δεν έμεινε χωρίς δουλειά, προσλήφθηκε στην Φενέρμπαξέ, στην οποία έμεινε μόνο μια σαιζόν και επέστρεψε το 2018. Αφού δούλεψε στη Γερμανία και την Κίνα. Όπου τον έστειλαν οι μάνατζερ.

Ο Τούρκος πρώην διεθνής με την εθνική Γερμανίας Οζίλ, που τον πάντρεψε ο Ερντογάν, έκανε το 0-1 στο 9 επί της Άϊντραχτ, η οποία ισοφάρισε την Φενέρ στο 41. Το αποψινό παιχνίδι είναι ανοικτό. Ολάνοικτο. Και οι δυο αντίπαλοι θα κυνηγήσουν τη νίκη με διαφορετική τακτική.

Διαβαστε ακομα:

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΡΕΑΛ ΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ