Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΑ... ΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ;

 
Το έχουμε διαπιστώσει και τα τελευταία χρόνια, όπου ο Παναθηναϊκός κυκλοφορεί στη σκιά του ''αιωνίου'' αντιπάλου του. Έτσι είναι. Παραμένουν αιώνιοι αντίπαλοι. Ο ένας φοβάται τον άλλον.
Πράγματι, σε κάθε αγώνα ο Ολυμπιακός κερδίζει - αν κερδίσει, αν δεν χάσει - φτάνει στο τρίποντο με τη ψυχή στο στόμα. Ακόμα κι αν συναντηθούν στην έδρα του Ολυμπιακού. Του πρωταθλητή, του μόνιμου διεκδικητή, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι πλέον εδώ και χρόνια ανίκανος να κάνει κούρσα πρωταθλητισμού.

Αύριο Κυριακή βράδυ στα 8.30 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Είμαστε στον αστερισμό της… αλώσεως. Τα κατάφερε ο Ολυμπιακός προχθές Πέμπτη και... άλωσε την Κωνσταντινούπολη. Την πήρε την Πόλη ο Ολυμπιακός με τη νίκη επί της Φενερμπαξέ.

Ο Παναθηναϊκός αν κερδίσει αύριο, αυτό σημαίνει πως θα… αλώσει το Καραϊσκάκη; Ούτε συζήτηση! Για να αλώσει πραγματικά την Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να κερδίσει και τις άλλες δυο μεγάλες ομάδες της. Την Μπεσίκτας και την Γαλατασαράι. Μόνο το διπλό στην Φερνέρ δεν φτάνει. Απεναντίας, ο Παναθηναϊκός αρκεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό, και την πήρε την παρθενιά του.

Στη φώτο, από τη τελευταία τους συνάντηση, Φεβρουάριο του 2021, στη Λεωφόρο, όπου ο Παναθηναϊκός νίκησε 2 -1 τον Ολυμπιακό.

Διαβαστε ακομα:

ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΠΙΑΚΟ 517 ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΤΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ