ΑΕΚ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ; ΠΑΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

 
Πουτάνα μπάλα. Αυτό δεν είναι σλόγκαν. Είναι κραυγή αυθόρμητη και ειλικρινής που βγαίνει από το στόμα όταν το αποφασίσει εκείνη. Η μπάλα, γι' αυτήν ο λόγος. Πέρασε τη γραμμή του τέρματος; Σε στέλνει στον ουρανό και λές - χωρίς να δώσεις εντολή στη γλώσσα- ''Πουτάνα μπάλα''. Δεν περνάει τη γραμμή, χάνεται το υπερσίγουρο γκολ, το ίδιο λες, ''Πουτάνα μπάλα''.
 
Καμιά σημασία αν η ομάδα άξιζε τη νίκη. Τη δικαιούταν. Όταν η μπάλα ακουμπήσει τα δίχτυ στο 90, η κυρία είναι πουτάνα, δηλωμένη κι όχι, άσχετο αυτό. Όπως χθες στο ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ. Μετά από δυο παιχνίδια που έμεινε χωρίς νίκη η ΑΕΚ κέρδισε στα Γιάννενα την νικήτρια στη Θεσσαλονίκη του ΠΑΟΚ και του Άρεως.
Όλα άλλαξαν στην ΑΕΚ. Με το 1-2 στα Γιάννενα (φώτο). Με το γκολ στο τελευταίο λεπτό. Η ΑΕΚ ξαναβρήκε τα πατήματα της. Να παραμείναι στο στόχο της. Που είναι ποιος; Να ρεφάρει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο την προηγούμενη σαιζόν. Να ξεχάσει την εφιαλτική της παρουσία στο περασμένο πρωτάθλημα.
Μη λέμε χοντράδες. Ναι, μεν η ΑΕΚ βρίσκεται στην κορυφή, και την βοήθησε το γκολ στο 90, αλλά ακόμα δεν είναι σε θέση να λέει ανοικτά πως πάει για πρωτάθλημα. Κάτσε πρώτα να κερδίσει τον Παναθηναϊκό την προσεχή Κυριακή, και μετά τα ξαναλέμε.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΟΚ ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ