ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

 
Στην Ελλάδα έχει παίξει ο Πελέ. Όχι ακριβώς ο βασιλιάς της μπάλας, ο μυθικός Βραζιλιάνος, αλλά κάποιος με τα ίδια πάνω κάτω προσόντα. Μόνο ο Πελέ; Και ένας ισάξιος του Μέσι. Και ο ξάδελφος του Ρονάλντο. Και το εξώγαμο του Μαραντόνα. Μη ξεχάσω και τον εγγονό του Εουζέμπιο. 
Και ύστερα λέμε για τους πολιτικούς, ότι παραμυθιάζουν τον κοσμάκη. Υπόσχονται πράγματα που δεν πρόκειται να πραγματοποιήσουν. Δεσμεύονται με το στόμα, όταν κάνουν εξαγγελίες αέρα πατέρα χαρτοπόλεμος. Οι φυλλάδες γράφουν τα άντερα τους και για ποδοσφαιριστές πριν ακόμα έρθουν. Άσε πρώτα να' ρθει ο γιος του θεού και ο αδελφός του βασιλιά, να τον δούμε και μετά δουλέψτε τη σπάτουλα.
Γράφουν και για ποδοσφαιριστές που δεν έρχονται, παρά τα ατέλειωτα ρεπορτάζ αύριο έρχεται, σήμερα έρχεται ο παικταράς. Ο Πέοβιτς και Πούτσογλου, ίδια κλάση με Εμπαμπέ και Μπενζεμά. Τα μανταλάκια στα περίπτερα δεν σηκώνουν το βάρος των παικταράδων που έρχονται για μεταγραφή στις ελληνικές ΠΑΕ
Έχουν κολλήσει στον 26χρονο Βραζιλιάνο χαφ Ντανίλο Μπαρμπόζα της γαλλικής Νις να τον... φέρουν στην ΑΕΚ. Καμία συγγένεια με τον Μπαρμπαρόσα, τον φοβερό και τρομερό Αλγερινό αρχιπειρατή που έγινε αρχιναύαρχος του οθωμανικού στόλου από τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή. Και επίσης δεν έχει σχέση με τον 35χρονο Πορτογάλο Έλντερ Μπαρμπόζα του Παναιτωλικού (φώτο), που είχε φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ για δυο χρόνια (2014 -16)
Διαβαστε ακομα:

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ...