ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΑ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ

 
Έγινε ένα πολυσυζητημένο ματς και τι είδαμε; Λέω ''είδαμε'' γιατί είμαι σίγουρος πως θα συμφωνήσετε στα βασικά. Ήταν παιχνιδάρα. Μπράβο και στις δυο ομαδάρες. Κι αυτή που κέρδισε, και η άλλη που έχασε. Κι αυτή άξιζε τη νίκη. Να, που έφθασα κιόλας στο ψητό...

... Κέρδισε η ομάδα που πόνταρες κι αν είσαι αιώνια πρωτάρης τι λες; Κέρδισα! Όχι, κύριε, δεν εκέρδισες. Τυχερός στάθηκες. Κι αν έχασες, δεν έχασες. Άτυχος ήσουνα.

Σε κάποια ειδικά ματς, όπως το λεγάμενο, παίζει κι αυτό στο στοίχημα. Στο ποδοσφαιρικό στοίχημα. Δηλαδή; Υπάρχουν πράγματα, ψιλά και χοντρά, που έχουν το ρόλο τους στη ισορροπία δυνάμεων. Που επηρεάζουν το αποτέλεσμα. Και το οποίο κρίνεται σ’ ένα γκολ. Αν δεν έμπαινε το γκολ, το παιχνίδι τέλειωνε στο ''Χ''. Και η ματσάρα κύλησε έτσι που δεν θα ήταν έκπληξη μ' ένα γκολ να κέρδιζε η ομάδα που έχασε.

Τι είναι ένα γκολ; Τα πάντα όλα! Σε μια φάση, σ’ ένα σουτ, μ' άλλα λόγια σε μια ζαριά, η μια ομάδα πιο ψηλά, η άλλη γαμώ τα πεθαμένα της. Επειδή έπιασε το κωλόφαλτσο του σκόρερ, επειδή ο γκολκήπερ έχασε τη φάση για ένα δευτερόλεπτο, για την ακρίβεια για κάποια δέκατα του δευτερόλεπτου.

Αν η χαμένη, τελικά, ομάδα είχε άλλον τερματατζή πιθανόν να μην έγραφε το 1 – 0. Πιθανόν αυτός να έτρωγε και τρία τεμάχια. Αν ο μεγάλος απών ήταν παρών στην ενδεκάδα της άλλης ομάδας, να είχε σκοράρει. Αν η μαυροφόρα έδινε το φάουλ στο 74, έξω από την περιοχή, ίσως το σουτ να έδινε ισοφάριση. Αν…, αν…, αν…

Δεν υπάρχουν ''Αν'', ρε! Κατόπιν, μάλιστα, εορτής και κατόπιν κηδείας. Τι υπάρχει; Είπαμε. Παίζει και η τύχη. Η οποία τύχη ορίζεται από αμέτρητες μέσα στον αγώνα απρόβλεπτες ψιλολεπτομέρειες. Τους έχεις για μαλάκες τους αρχαίους Έλληνες; Η Θεά της ομορφιάς και της γονιμότητας, ήταν και προστάτιδα της πορνείας, αλλά και των… τυχερών παιχνιδιών. Η ίδια Θεά είχε αρκετά καθήκοντα. Η καριολία Αφροδίτη.

Συμπέρασμα. Μόνο αν αισθάνεσαι… τυχερός, δηλαδή ότι έχεις την ευχή της πουτανιάρας Αφρούλας, ποντάρεις στο ματς που δεν βλέπεται, που δεν προσφέρεται για τζόγο. Άλλο μάθημα αυτό, ότι δεν είναι για στοίχημα όλα τα παιχνίδια. 

Διαβαστε ακομα:

ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕΙ ΣΤΟ 6 -6