ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΘΑ... ΤΕΤΑΡΤΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ;

 

Σαββάτο 6 Νοεμβρίου, στη Ριζούπολη. Πριν το τέταρτο ο Λιβάι Γκαρσία σηκώνεται στα 2 μ. 40 και με κεφαλιά κάνει το 0-1. Η ΑΕΚ δεν νίκησε ένα καταδικό της παιχνίδι, όπου είχε 69% κατοχή και 14 κόρνερ έναντι κανενός του γηπεδούχου Απόλλωνα.

Το πιο απαξιωτικό για την ΑΕΚ είναι ότι ανέτρεψε το 0-1 ο Απόλλων και προηγήθηκε με δυο γκολ στο 41 και στο 62. Τελικά, η ΑΕΚ κατάφερε με τον Αραχούχο στο 80 να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. Στη φώτο, από το 2-2 του πρώτου γύρου,  ο Αργεντινός με τον πρώην της ΑΕΚ (το 2004), τον 40χρονο Πορτογάλο Μπρούνο Άλβες του Απόλλωνα.

Τοτε το ματς ήταν για την 9η αγωνιστική και η ΑΕΚ ήταν πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό ένα τρίποντο. Μια διαφορά τριών βαθμών που κρατούσε την ΑΕΚ στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Σήμερα η ΑΕΚ έχει χάσει τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και τα πασχάλια. Ήδη, μετράει τρεις ήττες σερί στο ΟΑΚΑ.

Με λίγη τύχη κι αν πιστέψει στην… έκπληξη μήπως κάνει τη ζημιά στην ΑΕΚ και ο Απόλλων. Είναι η πιο αδύναμη ομάδα ο Απόλλων, πρώτος υποψήφιος για υποβιβασμό, αλλά παίζει με την… ΑΕΚ. Η οποία είναι εκτός πορείας πρωταθλητισμού και έχει δώσει τις εξετάσεις της, δηλαδή πόσο αναξιόπιστη είναι. Πόσο μοιρολατρική. Πόσο αυτοκαταστροφική.

Διαβαστε ακομα:

ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΡΙΓΚ