ΟΥΤΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

 
Επανέρχεται με ματσάρες το champions league. Γι αυτό είναι μακράν η πρώτη διοργάνωση στον πλανήτη. Επειδή έχει ματσάρες. Με ανταγωνιστικούς αντιπάλους και σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Για τα προσεχή ευρωπαϊκά παιχνίδια τι βλέπεις; Βάζω μέσα και το europa league, διότι κι αυτό προσφέρει ματς για τζόγο. Βιάζομαι, για να μπω στο θέμα, να τολμήσω μια… εξάσκηση. Ποιος θαρρεί πως είναι σε θέση από σήμερα να βρει τον νικητή της κούπας; 
Ο κανένας. Θα αποτύχει όποιος φτιάξει το σενάριο του, ότι έτσι θα συνεχιστεί η διοργάνωση, και στο φινάλε αυτές θα είναι οι δυο ομάδες του τελικού και θα κερδίσει η τάδε. Μιλάνε οι άγραφοι νόμοι που επιβεβαιώνονται κατά 99, 99%. .
Ξεκινάς, κύριε, από το ακλόνητο θέσφατο. Θεός να είσαι, ο αρχιπροφήτης του σύμπαντος, απίθανο να γράψεις από τα πριν το σενάριο σε προημιτελικά, ημιτελικά και τελικό. Θεός δεν είσαι, ούτε βοηθός προφήτη, όμως σου βγάζω το καπέλο γιατί είσαι ο και γαμώ τον τζογαδόρο, και μαγκιά σου και καμάρι σου, όταν θεωρείς ΑΔΥΝΑΤΟΝ να πέσεις διάνα σε τέτοιο σενάριο ποδοσφαιρικής φαντασίας. Και όποιος συμφωνεί, τότε τον θεωρούμε συνομιλητή αξιοσέβαστο. 
Ο προσγειωμένος τζογαδόρος γνωρίζει πως είναι δύσκολο να τα πιάσει με μια απόχη και τα τέσσερα ματς στη φάση των ''8''. Ένα ματς θα του γλυστρήσει, τουλάχιστον. Όσο προπονημένος είναι στο στοίχημα και με τη φόρμα γυμναστικής για ζέσταμα στον προθάλαμο του γηπέδου. Ο τζογαδόρος που τα έχει τετρακόσα είναι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι δεν γίνεται να πέσει μέσα και στις πιο ψαγμένες, πιο μελετημένες προβλέψεις του, αν ποντάρει σε περισσότερα από τέσσερα παιχνίδια μαζί. Δεν είναι απλά ρίσκο, είναι δεδομένο πως θα χάσει τα μπερντέ σ’ ένα καταδικασμένο τέτοιο στοίχημα. 
Στη φώτο, ο σκόρερ δυο τερμάτων Ντι Μαρία στο Παρί - Ρεάλ 3-0, το 2019.
Διαβαστε ακομα:

Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ... ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ