Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΓΚΟΛ ΚΙ ΕΧΑΣΕ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ

 

ΠΑΟΚ και Μίντιλαντ, δυο ομάδες διαφορετικές. Με έμπειρους παίκτες, καλοπληρωμένους η ελληνική ομάδα και σε πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό. Στην καλύτερη του κατάσταση αυτή την περίοδο είναι ο ΠΑΟΚ. Αντίθετα, η δανική ομάδα βρίσκεται εκτός αγωνιστικού ρυθμού και δικαιολογημένα. Και με παίκτες άπειρους και σε νεαρή ηλικία. Χοντρικά τα λέμε, οι παίκτες που φοράνε τη φανέλα του ΠΑΟΚ έχουν ένα άλφα παρελθόν και γι’ αυτό επιλέχτηκαν. Εκείνοι της Μίντιλαντ, πολύ πιο φτηνοί, παίζουν για να μπουν, αν μπουν στην αγορά της Ευρώπης.

Τι είδαμε στο ματσάκι; Κέρδισε η Μίντιλαντ διότι έβαλε γκολ. Είχε κι  ένα δοκάρι. Ο δε ΠΑΟΚ, ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο, κυριάρχησε, αλλά έχασε. Επειδή δεν σκόραρε. Κύρια αιτία η απουσία ποδοσφαιριστών με ταχύτητα. Εκεί πάσχει ο ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του κλειδιά είναι αργοί.

Σα να μην έγινε το παιχνίδι που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Δανίας. Τα ματς είναι διπλά, η πρόκριση θα παιχθεί στη ρεβάνς, την προσεχή Πέμπτη στην Τούμπα. Οι αντίπαλοι θα ξεκινήσουν από την αρχή, και οι δυο τους θα ξεχάσουν το χθεσινό 1 - 0. Η ρεβάνς δεν πρόκειται να είναι η συνέχεια του χθεσινού αγώνα. Θα είναι ένας άλλος αγώνας, και διαφορετικός. Όχι απαραίτητα καρμπόν, σαν κι αυτό που έγινε χθες.

Διαβαστε ακομα:

ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΣΤΟΥ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΤΟ ΑΥΤΙ ΜΕ... ΧΩΝΙ