ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

 

Είναι στα καλύτερα του ο Παναθηναϊκός. Καλύτερα δεν γίνεται. Παίζει σήμερα Τετάρτη στις επτά με την Λαμία στη Λεωφόρο και κουμπώνει την πρόκριση του στον τελικό κυπέλλου. Από τη μια ο Παναθηναϊκός είναι στα πολύ επάνω του ψυχολογικά και αγωνιστικά στην καλύτερη φάση της σαιζόν. Κέρδισε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στα play-off και δεν θα τον σταματήσει κανένας στο δρόμο να διεκδικήσει κούπα, το κύπελλο του 2022.

Από τη άλλη η Λαμία έχει τα μαύρα της χάλια. Πεσμένη αγωνιστικά και χωρίς ηθικό. Στα τελευταία τρία ματς έχασε, τα δυο στην έδρα της από ΟΦΗ και Ιωνικό. Πέρα απ’ αυτό. Η Λαμία έχει το βρόχο στο λαιμό, λίγο πριν σταματήσει να αναπνέει… Στο πολύ άγριο ζόρι. Προτελευταία στη βαθμολογία με 21 βαθμούς, με 20 ο τελευταίος Απόλλων που δεν λέει να εγκαταλείψει τη μάχη επιβίωσης.

Η Λαμία, λοιπόν, κινδυνεύει να αλλάξει κατηγορία, να εξοριστεί από το πρωτάθλημα. Πολυτέλεια είναι και ίσως ματαιότητα το κυνήγι του κυπέλλου. Από ποια χαραμάδα να δει φως, όταν μπροστά της είναι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός. Πολύ καλά τα πήγε μέχρι σήμερα στο κύπελλο η Λαμία, την πίεση την έχει στο πρωτάθλημα.

 
Τέλη Απριλίου το 2014 στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός με διαιτητή τον Κάκο πήρε τον τελευταίο του τίτλο (φώτο). Κέρδισε στον τελικό κυπέλλου τον ΠΑΟΚ με 4 -1, με τρία γκολ του Μπέργκ κι ένα του Καρέλλη. Ο ΠΑΟΚ με πέναλτυ είχε μειώσει στο 3 -1. 
Διαβαστε ακομα:

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ 'Η ΒΑΡΒΑΡΙΣΜΟΣ;