ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο... ΠΑΟΚ

 

Ο Ολυμπιακός έχει πάρει το πρωτάθλημα του 2022, το σωστό είναι ότι δεν το χάνει, και κανείς δεν τον αντιμετωπίζει ως… πρωταθλητή. Κανείς και από τους οπαδούς του Ολυμπιακού! Που οφείλεται αυτό; Έχει πάρει το πιο εύκολο πρωτάθλημα- ένα. Δεν έχει παίξει μπάλα- δυο. Διαφέρει όσο η μέρα από τη νύχτα ο Ολυμπιακός του 2021 μ’ αυτόν του 2022- τρία

Έχασε χθες από τον ΠΑΟΚ, αποκλείστηκε στο Καραϊσκάκη από τον ΠΑΟΚ, και πλέον τα προβλήματα του Ολυμπιακού δεν… κρύβονται. Τα βλέπανε τα χάλια της ομάδας, τα ξέρανε, αλλά όχι και να μείνουν έξω από το κύπελλο, μάλιστα μετά το ευνοϊκό 0 -0 του πρώτου ημιτελικού στην Τούμπα. Αυτό πάει πολύ. Μέχρι εδώ!

Είναι σίγουρο ότι στον Ολυμπιακό θα ξαναπιάσουν κασμά και φτυάρι. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Δεν κτίζεις την πολυκατοικία και μετά την αράζεις. Το κτίσιμο δεν λέει τίποτα. Πιθανόν το κτίσιμο να χρειάζεται ξανακτίσιμο, μετά από λίγους μήνες. Δεν σ’ αφήνει σε ησυχία το ποδόσφαιρο.

Άλλος ΠΑΟΚ ξεκίνησε τη σαιζόν, άλλος ΠΑΟΚ έγινε στο δρόμο. Το ίδιο και ο Ολυμπιακός, όμως από την ανάποδη. Λίγη σχέση έχει ο πρωταθλητής του 2021 με τον πρωταθλητή του 2022.

Στην αναμονή, λοιπόν. Ποιοι παίκτες του Ολυμπιακού θα πάνε απ’ εκεί που ήρθαν. Ποιοι άλλοι θα έρθουν. Τι άλλο; Να τελειώσουν και τον πετυχημένο προπονητή Πέδρο Μαρτίνς (φώτο); Κι αυτόν παίρνουν τα σκάγια με τις τυφλές ντουφεκιές, μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό κυπέλλου. Την αληθινή αποτυχία. Δεν θεωρείται αληθινή επιτυχία η κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεν την βάζουν στη ζυγαριά οι ίδιοι οι γάβροι,

Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ