ΡΕΑΛ - ΣΙΤΥ ΠΟΙΟΣ... ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ ΑΠΟΨΕ!

 

Η Λίβερπουλ κέρδισε κόσμο με το χθεσινό της παιχνίδι κι ανέβασε στον ουρανό την αποψινή μάχη, την άλλη ημιτελική ρεβάνς ανάμεσα σε Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτυ. Είναι και το συναρπαστικό σκορ του πρώτου αγώνα στο λογαριασμό, για να μη ξεχνιόμαστε. Το αξέχαστο 4 -3 υπέρ της αγγλικής ομάδας.

Παραμύθια. Δεν υπάρχει κανένα 4 -3! Ένα άλλο έργο θα δούμε απόψε στις δέκα, καμία σχέση, καμιά συνέχεια με την προηγούμενη αναμέτρηση. Στη σκέψη των ποδοσφαιριστών δεν υπάρχει το 4-3 και με βάση αυτό το πώς θα παίξουν. Αν συμβαίνει αυτό, τότε η παρτίδα έχει χαθεί από τα αποδυτήρια.

Καινούργιο πακέτο το αποψινό. Όλα μέσα. Και η νίκη της Σίτυ, πολύ πιθανό αποτέλεσμα. Κι έτσι και προηγηθεί το αγγλικό κλαμπ, δεν θα γυρίσει πίσω, να κρατήσει το αποτέλεσμα. Ημιτελικός του champions league είναι, τους βλέπει ο παγκόσμιος ντουνιάς, δεν θα ξεφτυλιστούν με αντιποδόσφαιρο. Με μια κωλοπαράσταση που θα τους εκθέσει. Άσε ότι θα δείξουν έλλειψη σεβασμού στα εκατομμύρια των τηλεθεατών.

 Είμαστε με τον τρίτο παίκτη. Ούτε με την Ρεάλ, ούτε με την Σίτυ. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα κερδίσει. Ποιος θα προκριθεί γαι τον τελικό στο Παρίσι. Είμαστε με το ποδόσφαιρο. Δυο οι παίκτες στο χορτάρι, ο τρίτος είναι το παιχνίδι. Και το ποδόσφαιρο βγαίνει πάντα κερδισμένο όπως και να κάτσει το αποτέλεσμα, αρκεί να παιχθεί μπάλα της προκοπής.
Διαβαστε ακομα:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ... ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ