ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΘΑ ΦΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ

 
Έχουν σαλτάρει οι βαζέλοι. Πως και πως περιμένουν οι φουκαράδες κι αυτοί να σηκώσουν μια κούπα. Στο φινάλε τι σόι μεγάλη ομάδα είναι να περνάνε τα χρόνια και να μένουν χωρίς τίτλο. Ούτε πρωτάθλημα, ούτε κύπελλο. Ούτε παρουσία σε τελικό κυπέλλου. Και από Ευρώπη, άστα να πάνε... Ο μεγάλος Παναθηναϊκός βρίσκεται στο παρελθόν, και δύσκολα να τον ξαναδούμε.
Είδαν προχθές τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα οι παναθηναϊκοί και τα ' χάσαν. Τι είναι τούτο; Αυτόν τον ΠΑΟΚ, όπως τον ζύγισαν κόντρα στον Ολυμπιακό, τον έχουν μια χαψιά. Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αγωνιστική και ψυχολογική, το κύπελλο είναι δικό μας. Θα ξαναπάρουμε τίτλο μετά από οκτώ χρόνια. Από το 2014, τον τελικό στο ΟΑΚΑ, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. (Στη φώτο, μετά το 4-1 στον τελικό κυπέλλου το 2014).
Πάνω στη χαρά τους οι βαζέλοι λησμονούν μια αλήθεια του ποδοσφαίρου. Δεν είναι σίγουρο ότι ο ΠΑΟΚ θα εμφανιστεί στον τελικό, όπως απέναντι του Ολυμπιακού στην ήττα 2-1. Ένας είναι ο ΠΑΟΚ, αλλά κάθε φορά, σε κάθε ματς διαφορετικός.Όπως ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο Παναθηανϊκός, ο Άρης. Σήμερα έτσι, αύριο αλλοιώς. Και μεθαύριο παραλλοιώς.
Διαβαστε ακομα:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΣΤΗΝ… ΤΟΥΜΠΑ! Ο ΠΑΟΚ ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ