ΠΟΙΑ ΡΕΑΛ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΙΤΥ, ΑΛΛΟΣ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ

 
Στο πρώτο ματς μπήκαν επτά, αριθμός 7, γκολ Και μετά, μετά την Μάντσεστερ Σίτυ, που είχε πάρει με 4-3 την πρώτη παρτίδα, νικητής ήταν –πάλι – ο ίδιος. Ποιος; 
Στη ρεβάνς χθες στη Μαδρίτη, μέχρι το 73 δεν έχουν σκοράρει οι δυο αντίπαλοι. Οι δυο από τους αμέτρητους υπηρέτες του. Ποιοανού;
Στο 73, λοιπόν, προηγείται η Σίτυ, η ομαδάρα και ο προπονητής της Ρεάλ Αντσελότι επιτόπου αλλάζει και τα άλλα δυο χαφ της βασίλισσας, Μόντριτς και Κασεμίρο, αφού μόλις πριν το 0 -1 είχε βγει ο Κρος. 
Δεν υπάρχουν σημάδια στον ουρανό ότι κάτι θα αλλάξει.

Ποιο σινεμά και όποιο άλλο θέαμα σε σύγκριση με το ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει. Ζωντανό και να σπαρταράει μπροστά στα ματάκια σου και να σε πηγαίνει όπου αυτός -ποιος; - κληρώνει. Αναπάντεχα. Απρόσμενα. Απρόβλεπτα.

Στο 90 και στο 92 μια αλλαγή, ο Ροντρίγκο (φώτο) που αντικατέστησε στο 68 τον Κρος βρήκε δίχτυα κι έκανε 2-1 το 0 -1 κι έστειλε το Μπερναμπέου και το σύμπαν της μπάλας στην παράσταση. Τέσσερα λεπτά αργότερα με πέναλτυ ο αλγερρινής καταγωγής Γάλλος Καρίμ Μπενζεμά, με τις ευλογίες και του προφήτη του Μωάμεθ, έστειλε την Ρεάλ στον τελικό. Μια επανάληψη του τελικού του 2018 με την Λίβερπουλ στο Κίεβο, όπου η καστιλιάνικη ομάδα είχε κερδίσει 3 -1.

Το ποδόσφαιρο κέρδισε, καμιά Ρεάλ και καμιά Σίτυ. Το ποδόσφαιρο θριάμβευσε για μια φορά ακόμα. Το παιχνίδι που δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο. Το ποδόσφαιρο που ολοέν και περισσότερο κερδίζει ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ κι όχι πιστούς, όχι οπαδούς που ευτυχούν και δυστυχούν από το αν η ομαδίτσα τους, η ειδωλολατρική αδυναμία τους κερδίσει ή χάσει το ματς.

Διαβαστε ακομα:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΣΤΗΝ… ΤΟΥΜΠΑ! Ο ΠΑΟΚ ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ