ΑΣΧΗΜΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

 
Από τον περασμένο Φεβρουάριο έχει συμπληρώσει τα 34 χρόνια. Περνάει ακόμα η μπογιά του, αφού τον θέλουν κλαμπ που κάνουν παγκόσμιο πρωταθλητισμό. Αν όχι να διεκδικούν παγκόσμιες, δηλαδή ευρωπαϊκές κούπες, αλλά σίγουρα το πρωτάθλημα σε Ισπανία ή Ιταλία. Στα πιο εμπορικά και πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα.
Ο Άνχελ ντι Μαρία, αυτός ο λιγνός Αργεντινός είναι εργάτης του ποδοσφαίρου. Τι θα πει επαγγελματίας; Αδιάφορο αν κερδίζει περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ το μήνα. Όπως ένα σωρό σαν κι αυτόν, μικρότερης ή ίδιας περίπου αξίας, είναι κι αυτός εργάτης. Εργάζεται σήμερα εδώ, αύριο εκεί. 
Το 2007 ο Ντι Μαρία κατέβηκε από την πατρίδα του στην Πορτογαλία, φόρεσε τη φανέλα της Μπενφίκα. Μετά από τρία χρόνια πήγε στην Ρεάλ Μαδρίτης να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Το 2014 πέρασε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και από το 2015 μέχρι χθες σ' ένα ακόμα μεγάλο μαγαζί, την Παρί Σαιν Ζερμαίν.
Κοντά στις 130 φορές διεθνής με την Αργεντινή είναι ο Άγγελος ντι Μαρία και ο μάνατζερ του είναι με το ακουστικό στο χέρι. Να συμφωνήσουν με την Γιουβέντους ή την Μπαρτσελώνα. Και τα δυο κλαμπ έχουν κάνει τις προτάσεις του στον εργάτη, ο οποίος σήμερα αύριο θα αποφασίσει σε ποια από τις δυο ομάδες θα εργαστεί.
Διαβαστε ακομα:

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ... ΖΑΡΙΑ