ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ...

 
Δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά η ΠΑΕ, όταν ο προπονητής λέει πως ο Κώστας δεν μου κάνει... Τι είναι ο προπονητής; Ο κλητήρας της εταιρείας ή ο βοηθός λογιστή; Το αφεντικό στα αποδυτήρια είναι ο προπονητής και η ΠΑΕ έχει απαιτήσεις, περιμένει τούτα και τα άλλα. 
Κι έρχεται ο μάστερ των αποδυτηρίων και απαιτεί ξεκαθάρισμα, αυτούς δεν τους θέλω. Παικταράς ο Φορτούνης, αλλά εμένα δεν μου κάνει. Και όποιος είναι περισσευούμενος στα πόδια μου μέσα δυσκολεύει τη δουλειά μου. Να, γιατί ο γαπημένος των γάβρων, ο πιο χαρισματικός ποδοσφαιριστής του πρωταθλητή δεν είναι απαραίτητος.
Όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα ο Γάλλος Ματιέ Βαλμπουενά θα έχει συμπληρώσει τα 38 χρόνια. Ο Μάρτινς, όμως, τον θέλει. Του χρειάζεται. Τον θεωρεί χρήσιμο, έστω κι αν δεν θα τον ξεκινήσει ποτέ στην ενδεκάδα. Και δεν θέλει τον αγέλαστο Κώστα Φορτούνη, ο οποίος ακόμα δεν έκλεισε τα 30.
Παίκτης που φεύγει από τον Ολυμπιακό, διότι δεν τον θέλουν άλλο, πιάνει σειρά στην κατηφόρα. Από τα Τρίκαλα ξεκίνησε το 2008 ο Φορτούνης και μετά από 14 χρόνια αλλάζει τη ζωή του. Είναι στον Ολυμπιακό από το 2014 και χρειάζεται ψυχή, δυνατή ψυχολογία για να κρατηθεί, να μην αφεθεί στη μοίρα του επαγγελματία που θα συνεχίσει μόνο για τα ένσημα.
Διαβαστε ακομα:

ΚΑΤΙ ΨΙΘΥΡΟΥΣ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΑΠΟ ΡΙΧΑΡΔΟ ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟ...