Ο ΠΑΟΚ ΚΑΘΑΡΗ ΗΤΤΑ, ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

 
Τελικά, το ποδόσφαιρο είναι μια πλάκα. Σκέτη πλάκα.  Όσο δεν το αντιμετωπίζουν σοβαρά, δηλαδή όπως είναι στην πραγματικότητα - μια επιχειρηματική μπίζνα κι όχι θρησκευτική υποχρέωση -  η ενασχόληση με το αντικείμενο είναι γελοία. Η κουβέντα μας ξεκίνησε με αφορμή την χθεσινή ήττα του ΠΑΟΚ από την Λέφσκι Σόφιας. Μια αντίπαλο εκτός ευρωπαϊκού χάρτη. 
Ποιο ποδόσφαιρο; Δεν μιλάμε για κανένα ποδόσφαιρο. Να είμαστε συγκεκριμένοι. Και όχι φαιδροί. Τι, δηλαδή, θα κρίνουμε το ποδόσφαιρο; Αστείο με τα όλα του. Κρίνουμε αυτούς που ασχολούνται με το αντικείμενο ποδόσφαιρο. Επιχειρηματίες που δεν ενεργούν επιχειρηματικά. Δημοσιογράφοι που μοιάζουν να ασκούν το λειτούργημα του ιερέως, Να δίνουν ευχές, να συγχωρούν και να λένε παραμυθάκια της Χαλιμάς στους οπαδούς, στους πιστούς.
Μούσι κόντρα στο μούσι από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ. Θα κάνουμε και θα δείξουμε. Ενισχυθήκαμε με παικταράδες, πάμε για μεγαλύτερα ψάρια και στην Ευρώπη μπλα μπλα. Και στο πρώτο ματσάκι η ομαδάρα του ΠΑΟΚ τρώει γκολ από τα αποδυτήρια και δεν αντιδρά. Λες και βγήκε στο γήπεδο για να φάει ένα ακόμα τεμάχιο.
Ρε, πλάκα κάνουμε; Αυτό. Όπως το λες. Πλάκα κάνουμε όταν τη νύχτα τη βλέπουμε μέρα. Βγαίνει το πρωί ο ήλιος κι εμείς είμαστε σ' άλλο πλανήτη, γι' αυτό λέμε ότι σκοτείνιασε.
Πλάκα και μετά το καθαρό 2 - 0 της Λέφσκι. Έχασε η ομαδάρα όχι γιατί έδειξε καθαρά πως έχει πρόβλημα, αλλά διότι έκανε... λάθη. Φοβερό! Σουρεαλιστικό. Η ήττα οφείλεται στα λάθη, άρα δεν υπάρχει πρόβλημα. Ούτε ευθύνεται κανείς επειδή η ομαδάρα παρουσιάστηκε εντελώς ανέτοιμη. 
Διαβαστε ακομα:

ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ... , ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ