ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ... , ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΙΓΙΑΦΑΝΕΣ

 
Ο Βιγιαφάνες έκανε μεταγραφή σε κυπριακή ομάδα. Από το ελληνικό πρωτάθλημα αυτός είναι ο πιο συνηθισμένος δρόμος, όχι μόνο πιο κοντινός. Που αλλού να πάει παίκτης από ελληνική ΠΑΕ; Αν δεν πάει στην Κύπρο, θα υπογράψει στην Τουρκία. Αν όχι κι εκεί κάπου σχετικά, τίποτα Βαλκάνια 'η τίποτα αραβικά εμιράτα.
Τα πράγματα είναι ξεκαθαρισμένα. Επιτυχία για το ΑΠΟΕΛ που πήρε τον 31χρονο Αργεντινό, και με ελληνικό διαβατήριο Λούκας Βιγιαφάνες. Επιτυχία και για τον Παναθηναϊκό που δεν ανανέωσε με το ακριβοπληρωμένο συμβόλαιο.
Για να χαλάσουμε το χατήρι του Παναθηναϊκού, να του κάνουμε τη χάρη να πούμε πως ήταν επιτυχία όταν πήρε το 2016 τον δανεικό από την Ιντεπεντιέτε στον Παναιτωλικό Βιγιαφάνες και τον ξαναπήρε από Τουρκία το 2020. Έτσι πάει. Επιτυχία όταν γίνεται μεταγραφή, επιτυχία κι αν σκάσει αποδέσμευση ή μεταπώληση. Οι ελληνικές ΠΑΕ μόνο επιτυχίες και μπόμπες μεταγραφικές κάνουν από την εποχή του Αλή Πασά.
Μιλάμε σοβαρά; Βεβαίως σοβαρά μιλάμε. Πολύ λίγα πρόσφερε στον Παναθηναϊκό ο Βιγιαφάνες, ο οποίος είχε αποκτηθεί ως... βαζελόφρων. ''Δικό μας'' παιδί. Παίκτης που είχε ταυτιστεί με την πράσινη φανέλα. Και στο παραμύθι φούρναρης νέο ξεκίνημα της ομάδας υποτίθεται ήταν αναγκαίος ένας παίκτης συναισθηματικά δεμένος στα μάτια της εξέδρας. Δεν κατάφεραν να... επιστρέψουν τον Μπεργκ ή τον Ζέκα, και βολεύτηκαν με τον Βιγιαφάνες.
Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ… ΘΡΗΣΚΕΙΑ