Ο ΚΟΡΜΠΕΡΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...

 
Ύμνους γράφουν για τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού. Αναμενόμενο. Τι περιμένει κανείς να γράψουν; Ότι δεν είναι καλός, δεν είναι εργατικός, δεν έχει ιδέες; Γράφουν ότι ο Ολυμπιακός κτύπησε διάνα, πήρε προπονηταρά, ταλέντο, περίπτωση σπουδαία.
Να μιλήσουμε σωστά. Όχι τη γλώσσα της μπούρδας. Της σπάτουλας. Το ποιος είναι ο Ισπανός Κάρλος Κορμπεραν ε΄να το κραυούμενο. Το άλλο είναι ποιος είναι ο Ολυμπιακός. Δηλαδή; Τις εξετάσεις θα τις δώσει και ο Ολυμπιακός στην αλλαγή προπονητή, όχι μόνον ο καινούργιος. Ο αντικαταστάτης του Μαρτίνς.
Η αγγλική Χάντερσφηλντ στην οποία ήταν ο Κορμπεράν δεν ήταν ομάδα πρώτης κατηγορίας. Από το 1972 που υποβιβάστηκε κυκλοφορεί σε Β', σε Γ' και Δ' κατηγορία. Αυτό σημαίνει ότι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού είναι μεν βήτα διαλογής, αλλά δεν αποκλείεται να είναι για τα κλαμπ υψηλών απαιτήσεων.
Το τι θα κάνει, το τι θα δείξει στον Ολυμπιακό ο σενιόρ Κάρλος εξαρτάται και από τον Ολυμπιακό. Από το πνεύμα μιας σύγχρονης ΠΑΕ, τα στελέχη της, όλη την υποδομή της. Αλλοίμονο. Δεν είναι καφενείο ο Ολυμπιακός να περιμένει τα πάντα από τον σωτήρα προπονητή. Και επειδή αυτά είναι σε μεγάλο βαθμό δεδομένα ο Κορμπεράν θα κριθεί στο γήπεδο, όχι μόνο στον μαυροπίνακα. Και ποιες οδηγίες θα δίνει στους παίκτες.
Διαβαστε ακομα:

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ''ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ... '' ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΜΑΡΤΙΝΣ