ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΙ...

 
Το αντίο είναι σκληρό. Καθόλου εύκολο. Ο χαιρετισμός είναι ευχάριστος, όχι ο αποχαιρετισμός, που έχει έχει μια πικράδα, διότι σημαίνει το τέλος, και μαζί ξυπνάει αναμνήσεις μοναδικές από το παρελθόν. Επεισόδια και βιώματα που είναι αδύνατον να ξαναδώσουν την ίδια γεύση ζωής.
Η αγριογκομενάρα Σερένα Ουίλιαμς, τενίστρια από τις μεγαλύτερες στην Ιστορία σύμφωνα με τους ειδικούς, το αποφάσισε. Τέλος το τένις. Μέχρι εδώ ήταν. 
Το κορίτσι έφτασε στα 41, αλλά να κρεμούσε τη ρακέτα και στα 51 και στα 61 χρόνια ζωή να 'χει, δεν είναι μια απλή απόφαση. Και τι δεν αφήνει πίσω της, τίτλους διεθνείς και διακρίσεις, και τέσσερα ολυμπιακά μετάλλια, που την κρατούσαν για χρόνια Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη. Θέση που είχε και η αδελφή της, η μεγαλύτερη για ένα χρόνο Βένους Ουίλιαμς. 
Στη φώτο οι δυο αδελφές, δεξιά η Σερένα. Έχουν άλλες τρεις αδελφές, όλη η οικογένεια είναι μάρτυρες του Ιεχωβά. 
''Θέλω να κάνω ένα δεύτερο παιδί... '' είπε η Σερένα, μητέρα μιας κόρης. ''Μακριά από το τένις ήλθε η ώρα να εξελιχθώ... ''. Φαίνεται εύκολο, αλλά δεν είναι να δίνει κάποιος τέλος σ' αυτό με το οποίο ήταν απόλυτα δεμένη η ζωή του.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΕΙΣΑΙ, ΡΕ; ΕΓΩ Σ' ΕΧΩ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ!