ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 
Πρεμιέρα απόψε στο πρωτάθλημα. Δεν το 'ξερα! Ναι, με ένα ματσάκι ξεκινάει το καινούργιο πρωτάθλημα. Κι εγώ γιατί δεν πήρα πρέφα το μέγα γεγονός; Επειδή δεν είναι μέγα γεγονός η έναρξη του πρωταθλήματος. Σιγά τα λάχανα.
Όταν αρχίζει ένα πρωτάθλημα και είναι σα μην αρχίζει, το πράμα δεν θέλει περισσότερα για να πλησιάσεις την αλήθεια του. Δεν λέει κάτι το γεγονός της έναρξης του πρωταθλήματος διότι και να μην αρχίσει δεν τρέχει τίποτα. Δεν λείπει κάτι αν δεν δεν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Δεν κατάλαβα. Γιατί να καίγεται κάποιος για ένα προϊόν με το οποίο, επί της ουσίας, δεν απασχολεί επιχειρηματικά τους ίδιους τους μεγαλομετόχους. Τι να λέμε; Να τους κάνουμε τη χάρη ότι αγαπάνε την ομαδάρα τους, κι ότι βάζουν λεφτά. Προσωπική τους υπόθεση είναι. Κι αν κάποιοι οπαδοί παίρνουν στα σοβαρά τα αφεντικά των ΠΑΕ, είναι στη ξεφτύλα - οι οπαδοί, όχι οι πρόεδροι. .
Αλήθεια, τι θα μας λείψει αν δεν γίνει πρωτάθλημα; Το καλό θέαμα. Έλα! Θα χάσω παιχνίδια στο… στοίχημα. Έλα! Οι διαμαρτυρίες για τη διαιτησία. Αυτές κι αν έχουμε ανάγκη!
Διαβαστε ακομα: