Ο ΜΠΕΟΣ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

 
Αντί να γίνει 4 -1 το ματσάκι της πρεμιέρας πρωταθλήματος τελείωσε 3 - 3. Ποιος φταίει; Ο προπονητής. Δεν το συζητάμε ότι έχει ευθύνη ο προπονητής που με τον Αστέρα δεν κράτησε ο Βόλος τη διαφορά των δυο γκολ κι άφησε το παιχνιδάκι στην τύχη του. Και ο Μπέος σκέφτηκε, όπως στο γράφω και το διαβάζεις ''Μ' αυτόν τον προπονητή θα φουντάρω, δεν γλυτώνω τον υποβιβασμό''. Και επιτόπου τον καθάρισε. 
Έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν. Να απολυθεί προπονητής από την πρώτη κιόλας αγωνιστική. Ήδη μετά το ματς με τον Αστέρα, την περασμένη Παρασκευή για τον Βόλο είναι παρελθόν ο Οσβάλντ Τανσώ. Ένας προπονητής χωρίς βιογραφικό, βρέθηκε στην Ελλάδα από ομάδα Β' εθνικής στην Γαλλία. 
Να, τι συμβαίνει. Η ΠΑΕ οικονομικού επιπέδου του Βόλου θα πάρει άγνωστο και πάμφτηνο τεχνικό. Δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά. Ο φτηνός είναι και λίγος, αλλά δεν αποκλείεται να είναι... καλούτσικος. Ζήτημα ζαριάς. 
Ο παλιάς κοπής πρόεδρος ποδοσφαίρου, στην κατηγορία αυτή είναι ο δήμαρχος Βόλου, κλασικός παράγοντας, βοηθάει όσο μπορεί την ομάδα, δεν τα περιμένει όλα από τον κύριο στον πάγκο. Με τον Γάλλο Τανσώ, σου λέει ο Μπέος, έπεσα σε λούκι. Μια ώρα αρχύτερα, τόσο το καλύτερο. Να χάσει σίγουρο παιχνίδι; Στο καλό, ο μεσιέ.  
Διαβαστε ακομα: