Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟ 1- 1 ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 
Απόψε στις δέκα από τον κοσμοτέ η ρεβάνς Ολυμπιακού - Απόλλωνα Λεμεσού. Τι θα γίνει; Δεν το ρωτάς αυτό. Ποτέ. Το πρώτο ματς τελείωσε 1- 1, άρα το πράμα ευνοεί την ελληνική ΠΑΕ. Είπαμε. Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις τι μέρα ξημερώνει. Ποτέ. Και στην προηγούμενη παρτίδα ο Ολυμπιακός πήρε 1 - 1 στη Χάιφα, αλλά το ευνοϊκό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα πήγε περίπατο και ακόμα πάει...
Η Μακαμπί Χάιφα στο καμίνι του Καραϊσκάκη έκανε το αλησμόνητο 4 -0 και ο Ολυμπιακός βγήκε έξω από το δρόμο που οδηγεί στο champions league. Να σημειώσουμε την ευκαιρία, ότι η ομαδούλα από το Ισραήλ έκανε και την κηδεία του Ερυθρού Αστέρα και πέρασε στους ομίλους του champions league. Είδες η Μακαμπούλα; Με μόλις 7.000 βαθμούς, το χειρότερο ranking στη διοργάνωση. Η Μπάγερν έχει 135.000, η Λίβερπουλ και Σίτυ από 134.000, η Ρεαλ 124.000, η Τσέλσυ 123.000. Για να πάρουμε μια γεύση στη διαφορά που χωρίζει τις ομάδες.
 
Ο Απόλλωνας της Λεμεσού, που σήμερα είναι το πρώτο λιμάνι της Κύπρου, δεν είναι Μακαμπί. Ούτε ο Ολυμπιακός είναι ακριβώς η ομάδα από αποκλείστηκε από την Μακαμπί. Κάποια πράγματα αλλάξανε, αλλά η ομάδα πονάει στην άμυνα και της είναι κάπως δύσκολο να σκοράρει.
 
Όποιος προκριθεί μπαίνει στους ομίλους του europa, αυτή που θα αποκλειστεί στους ομίλους του conference. Με την ευκαιρία: Από την Λεμεσό κατάγονται οι μακαρίτες Μιχάλης Κακογιάννης (1921- 2011), Σωτήρης Μουστάκας (1940 - 2007), Μάριος Τόκας (1954 - 2008) 

Διαβαστε ακομα:

ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟ... ΝΥΦΟΠΑΖΑΡΟ