Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2-0 ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!

 
Προηγείται από το 17 με γκολάρα του Παλάσιος (φώτο) στο Ηράκλειο ο Παναθηναϊκός και συνεχίζει το παιχνίδι ως το απόλυτο αφεντικό στο γήπεδο. Δεν είχε καμιά άλλη τύχη το ματς παρά να καταλήξει με νίκη του Παναθηναϊκού. Έβαλε και δεύτερο γκολ στο ημίχρονο, ενώ είχε κόψει κάθε σκέψη στον ΟΦΗ ότι μπορεί να ελπίζει σε κάποιο θαύμα.
Αληθινή εμφάνιση πρωταθλητή ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο τον σκληροτράχηλο ΟΦΗ, ο οποίος μάλλον δεν περίμενε πως θα περιοριζόταν σε ρόλο κομπάρσου στην έδρα του. Πολύ καλύτερος απ' ό,τι στην πρεμιέρα κόντρα στον Ιωνικό, πιο αποφασιστικός και ουσιώδης ο Παναθηναϊκός δεν είχε καμιά διάθεση να αφήσει την αναμέτρηση να γίνει στα ίσα. Να έχει και κάποια ελπίδα ο αντίπαλος.
Ο Παναθηναϊκός έπαιζε, στο ρυθμό του, ο ΟΦΗ απλά παρακολουθούσε αμυνόμενος, χωρίς την πολυτέλεια να φτάνει στην περιοχή των φιλοξενουμένων. Το παιχνίδι χαλάρωσε στην επανάληψη και ο ΟΦΗ  δικαιολόγησε την παρουσία του στο τελευταίο δεκλαλεπτο, όταν όλα είχαν κριθεί.
Η ήττα της ΑΕΚ στην Αθήνα από τον Βόλο και η αποτυχία του Άρεως να πάρει και βαθμό στο Αγρίνιο, προσδίδουν... άλλη διάσταση στο εκτός έδρας καθαρό διπλό του Παναθηναϊκού. Βεβαίως είναι ενωρίς ακόμα για να αποκλειστούν φαβορί και αουτσάϊντερ στη μάχη του τίτλου, αλλά το 2- 0 είναι κάτι περισσότερο από μια επένδυση στις ελπίδες να να κάνει πραγματική επιστροφή σαν κανονικός Παναθηναϊκός μετά από μια δεκαετία. 
Διαβαστε ακομα:

ΣΑΝ ΑΛΛΟΣ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΟΥ ΝΑΟΥ...