ΑΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΤΣΕΛ

 
Αλήθεια, τι θα γίνει αν ο Ολυμπιακός δεν βρει τον καλό αγωνιστικό του εαυτό και με προπονητή τον Μίτσελ; Θα παραμείνει ο Ισπανός ή ο Μαρινάκης θα φέρει έναν άλλον στον πάγκο; Και αν δεν βρει τέταρτο προπονητή την ίδια σαιζόν, πιθανόν να κάτσει ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος στον πάγκο. Γιατί, όχι;
Παικταράδες έχει ο Ολυμπιακός. Τι ανάγκη έχει τον προπονηταρά για να πάρει τη νίκη με τον ΟΦΗ και την Λαμία, τον Λεβαδειακό και τον Παναιτωλικό. 
Με την ευκαιρία να σημειωθεί τούτο. Επί Κόκκαλη μια χρονιά ο Ολυμπιακός πήρε πρωτάθλημα με τρεις αλλαγές προπονητών την ίδια σαιζόν. Ανεπαρκής ο πρώτος, το ίδιο και ο δεύτερος και, τελικά, με τον τρίτο λαχνό, σήκωσε το κατσαρόλι. Πιθανόν και οι δυο προηγούμενοι να ήταν επαρκείς και κατάλληλοι, αλλά η ομάδα να χρειαζόταν αλλαγή. Συμβαίνει.
Ολυμπιακός είναι αυτός. Τι σημαίνει αυτό; Πως δεν αποκλείεται η ομάδα να βρει το δρόμο της και να ξαναπάρει το πρωτάθλημα με διαφορετικό προπονητή, τρίτο στη σειρά. Ακόμα κι αν δεν είναι ο Μίτσελ αυτός που χρειαζόταν.
Με την ευκαιρία. Σύμφωνα με τον ολυμπιακό μύθο, άρα δεν είναι σίγουρο, ο Μαρινάκης είχε δειπνήσει στο σπίτι του Μίτσελ στην Αθήνα, μετά από πρόσκληση του τότε προπονητή και της συζύγου του, και πριν αναχωρήσει για την οικία του ο εφοπλιστής, ανακοίνωσε στον Ισπανό το τέλος του στον Ολυμπιακό. Συνέβη Ιανουάριο του 2015.
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Η ΚΑΤΟΣΤΑΡΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ