ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ...

 
Ο Παναθηναϊκός έχει ξεφύγει στη βαθμολογια, αλλά κακά τα ψέματα η διαφορά σήμερα των έξι πόντων, δεν είναι τίποτα... Πιθανόν να εξαφανιστεί, αλλά και να μεγαλώσει. Το έργο είναι ακόμα στην αρχή, μόλις έξι αγωνιστικές έχουν γίνει. 
Σε πέντε αγωνιστικές η ΑΕΚ είχε κιόλας προλάβει να κάνει δυο ήττες και μετά την προχθεσινή νίκη με τον Ιωνικό να σκαρφαλώσει στη δεύτερη θέση. Την οποία ίσως την απωλέσει την προσεχή Κυριακή διότι παίζει στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη, Γίνεται και το άλλο. Να κερδίσει η ΑΕΚ και να πάρει αέρα στη βαθμολογία από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, οι οποίοι παίζουν εκτός.
Το πρωτάθλημα θα το σημαδέψει η διακοπή, λόγω του μουντιάλ. Σιγά που θα ασχοληθούμε με το δικό μας πρωτάθλημα όταν δεν θα ξέρουμε τι θα πρωτοδούμε από την τηλεόραση. Από το μουντιάλ στο Κατάρ.
Διακοπή του πρωταθλήματος για πέντε εβδομάδες στο πρωτάθλημα σημαίνει πολλά. Μόνο αδιάφορο γεγονός είναι αυτό. Δεν αποκλείεται να δούμε αλλαγμένες κάποιες ομαδούλες. Αλλοιώς να ξεκίνησαν κι αλλοιώς να συνεχίσουν. Επειδή τις σακάτεψε η διακοπή. Επειδή τος βοήθησε να συνέλθουν.
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΛΙΓΟΣΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΘΩΜΑΔΕΣ