ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΡΙΤΗ ΗΤΤΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ...

 
Γυρίζει πίσω ο Ολυμπιακός αν χάσει και απόψε στις δέκα από την Καραμπάχ. Όχι ακριβώς πίσω ο ίδιος πρωταθλητής, αλλά το χειρότερο θα μοιάζει με κάποια ελληνική ομάδα που δεν έχει τύχη στην Ευρώπη. Να ξέρουμε τι λέμε και να μη ξεχνιόμαστε. Επί της ουσίας τα τελευταία χρόνια οι ελληνικές ομάδες έχουν αναλάβει ρόλο κομπάρσου στην Ευρώπη. Παίρνουν εισιτήριο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και δεν το χαίρονται. Επιστρέφουν με το κεφάλι κατεβασμένο και βουλωμένο το στόμα...
Η Καραμπάχ από Αζερμπαϊτζαν θα βγει στο Καραϊσκάκη με στόχο τη νίκη. Δεν της φτάνει η ισοπαλία! Αν δεν κερδίσει αυτόν τον Ολυμπιακό, τον οποίον πετυχαίνει σε όχι καλή αγωνιστική κατάσταση, πότε άλλοτε θα βρει την ευκαιρία να δείξει τα κιλά της και τα φράγκα της. Στην προηγούμενη αγωνιστική η Καραμπάχ για πλάκα έριξε τριάρα (3 - 0) στη γαλλική Ναντ. 
Από την άλλη, με το βαρύ κι ασήκωτο 3 - 0 έχασε στο Καραϊσκάκη και ο Ολυμπιακός από την γερμανική Φράιμπουργκ. Τι, λοιπόν, θα κάνει η ελληνική ομάδα. Πρέπει, λένε, να κερδίσει ο Ολυμπιακός. Αυτα τα γελοία και αντιποδοσφαιρικά δεν πρόκειται να το βοηθήσουν. Τι θα πει ''πρέπει''; Τίποτα δεν θα πει. 
Το ζήτημα είναι αν είναι σε θέση να παίξει μπάλα ευρωπαϊκή ο Ολυμπιακός και να κερδίσει. Αν τα καταφέρει δεν θα οφείλεται σε κανένα... πρέπει και σε καμιά... υποχρεώση, αλλά στην αξία του.
Διαβαστε ακομα:

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ...