ΚΑΛΟΣ Ο ΧΑΜΕΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΤΟΥΝΗ;

 
Τι να κάνει ο Ολυμπιακός, θα την βγάλει με τον Μίτσελ προπονητή. Δεν γίνεται διαφορετικά. Είναι χοντρό να σουτάρει και τρίτο προπονητή πριν καλά καλά δεν πιάσαμε στα μισά του δρόμου. Οκτώ αγωνιστικές έχουν γίνει και μένουν άλλες 28 στο πρωτάθλημα. Τίποτα δεν αποκλείεται, βέβαια. Αν συνεχιστεί η πορεία του Ολυμπιακού με απώλειες να γίνει το... αναμενόμενο. Να πάει σπίτι του και ο Μίτσελ.
Η αλήθεια είναι πως ο Ισπανός δεν ήταν η πρώτη επιλογή. Πριν ακόμα ανακοινωθεί η απόλυση του προηγούμενου, Κορμπεράν στο όνομα, αναζητήθηκε κάποιος της προκοπής, αλλά εισπράχθηκαν ''Όχι'' από εκείνους που ενδιέφεραν τον Ολυμπιακό. Αναξιόπιστες οι πληροφορίες ότι Ευρωπαίοι προπονητές αρνήθηκαν διότι τους καθόταν περίεργα να συνεργαστούν με κλαμπ στο οποίο υψηλή θέση κρατάει ο πολύς Καραπαπάς Κώστας, γενικός διευθυντής του μαγαζιού.
Κατέληξαν στον Μιτσελ, ο οποίος προβληματίζει με τις αποφάσεις του. Κάνει ένα λάθος ο Σισέ, με συνέπεια να σκοράρει η Καραμπάχ και ο Μίτσελ. σκέτος μπόγιας, ''δίνει'' στον κόσμο τον Σενεγαλέζο. Τον κάνει επιτόπου αλλαγή, στην πραγματικότητα τον ''εκτελεί''. Ο Μίτσελ ''σκότωσε'' και τον Μαρτσέλο, όταν ανέτοιμο ακόμα χρησιμοποίησε τον Βραζιλιάνο.
Και με τον Φορτούνη τι τρέχει; Καλός ο Χαμες, όνομα παγκόσμιο, άλλο ότι η καριέρα του τον πάει συνεχώς στα κάτω, όχι και περισσότερο χρήσιμος από τον Φορτούνη. 
Με τον ΠΑΟΚ ο Μίτσελ δεν έβαλε τον Πασχαλάκη. Αν ο επαγγελματίας είχε ''συναισθηματικό'' πρόβλημα, δεν ήθελε να κάνει πρεμιέρα κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του, δουλειά του προπονητή ήταν να πείσει τον διεθνή τερματοφύλακα.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ... ΑΠΙΘΑΝΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ