Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΑΕΚ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

 
Δεν το συζητάμε. Το έχουν χωνέψει όλοι πως πράγματι ο Παναθηναϊκός πάει για πρωτάθλημα. Η ομάδα έχει πάρει φόρα και να δούμε ποιος κι αν την σταματήσει. Το 8Χ8 τα λέει όλα. Είναι πρώτος και έχει μια διαφορά στη βαθμολογία. 
Ποια βαθμολογία! Ό,τι υπάρχει σήμερα αύριο ανατρέπεται. Ο Ολυμπιακός, για παράδειγμα. Ποια διαφορά των δέκα βαθμών από τον Παναθηναϊκό; Το θέμα είναι πόσο μετράει η ομάδα. Αν η ομάδα ρολάρει και κάνει ταμείο τους βαθμούς που αξίζει να πάρει.
Τέσσερις φορές θα παίξει με τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός. Δυο στο κανονικό πρωτάθλημα και δυο στα play-off. Αν έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του, τότε θα βάλει από κάτω του τον πρωτοπόρο σήμερα της βαθμολογίας. Ο Ολυμπιακός έχει να παίξει και τέσσερις φορές με την ΑΕΚ.
Πρώτος, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός, λογικό και αληθινό φαβορί. Με ποιον... ταίρι θα κυνηγήσει μέχρι τέλος το κατσαρόλι; Θεωρητικά είναι κομματάκι δύσκολο να μπουν σε τροχιά τίτλου τρεις ομάδες. Άρα το πιθανότερο μία θα κάνει πέρα. Στο δρόμο θα την πιάσει λάστιχο.
Ο Παναθηναϊκός, αν είναι ο ένας, ποιος άλλος θα είναι ο ανταγωνιστής του; Η ΑΕΚ ή ο Ολυμπιακός; Ο ΠΑΟΚ δεν υπολογίζεται για μνηστήρας, η προίκα που διαθέτει δεν θεωρείται αρκετή. ΠΑΟΚ είναι, άρα ικανός να κάνει ζημιά, αλλά και... προσφορά, σαν κι αυτή (φώτο), όταν έχασε στην Τούμπα από τον Παναθηναϊκό.
Διαβαστε ακομα:

ΚΑΛΟΣ Ο ΧΑΜΕΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΤΟΥΝΗ;