ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΤΑΡ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ, ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΚΠΛΗΞΗ;

 
Έχασε χθες στο πρώτο παιχνιδι της η Γερμανία. Η έκπληξη. Είναι καλύτερη, προηγείται 1 - 0, κυριαρχεί στο γήπεδο αλλά, τελικά, χάνει 2 - 1 από την... Ιαπωνία. Ο ορισμός της έκπληξης. Είχε ήδη προηγηθεί η έκπληξη στο πρώτο επίσης παιχνίδι της Αργεντινής. Την πάτησε 2 - 1 η... Σαουδική Αραβία. 
Ποδόσφαιρο είναι αυτό, όλα... επιτρέπονται, τίποτα δεν απαγορεύεται, όλοι έχουν δικαίωμα στην έκπληξη. Αν, όμως, ισχυριζόταν πριν από το μουντιάλ ότι θα χάσει η Αργεντινή από τους λεβέντες της ερήμου και η Γερμανία από τους κοντοπίθαρους σχιστομάτηδες, θα του έριχναν μπουγέλο. Και θα του άξιζε ολόκληρο στη μάπα.
Απόψε θα εμφανιστεί η Βραζιλία κόντρα στη Σερβία. Οι ειδικοί έχουν ήδη εκτιμήσει ως πρώτο φαβορί την Βραζιλία με τον Νευμάρ (φώτο) μέσα, σίγουρα με νέα κόμμωση σε κάυε ματς. Θα κερδίσει η Βραζιλία;
Στο μουντιάλ πρώτη τύχη έχουν οι γνωστές ποδοσφαιρικές δυνάμεις που στο παρελθόν σήκωσαν την κούπα. Βραζιλία και Αργεντινή, Γερμανία και Γαλλία, Ισπανία και Ιταλία, η οποία είναι απούσα από το Κατάρ. Τι μας δείχνουν οι ήττες της Γερμανίας και της Αργεντινής; Αν μιλάμε ποδοσφαιρικά τίποτα δεν δείχνουν, διότι ακόμα είμαστε στην πρώτη αγωνιστική. Αν το ρίξουμε στη μαγεία σκέπτεται κανείς μήπως στο Κατάρ, έτσι για να το θυμομαστε, γίνει η σούπερ ντούπερ έκπληξη. 
Μια Ελλάδα, μια μικρή ομάδα, αλά ευρώ 2004, κάνει το μεγάλο μπαμ στο 2022..
Διαβαστε ακομα:

Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!