ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ... ΙΑΠΩΝΙΑ

 
Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Ας το ξαναπούμε,  δεν είναι κουραστικό. Χρήσιμο είναι. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Ποιος τρελός, κανονικά θα του περνούσαν ζουρλομανδύα, θα πόνταρε κι ένα ευρώ στην Ελλάδα το 2004; Κι όμως η εθνική μας σήκωσε την κούπα του ευρωπαϊκού. Έγινε. Και όσιο περνάνε τα χρόνια όλο και δεν το... πιστεύεις.
Η Ιαπωνία χάνει 1 -0 από την Γερμανία και την κερδίζει 2 - 1. Η Ιαπωνία την Γερμανία, πλάκα μας κάνεις! Ναι, πλάκα σου κάνω, όταν σου λέω ότι οι σχιστομάρηδες χάνουν 1- 0 από την Ισπανία και πάρτην κάτω κι' αυτήν 2 - 1 από τους κιτρινιάρηδες στο δλέρμα, που βάφουν κίτρινα και τα ποδοσφαιρικά τους γάντια, εννοώ και τα μαλλιά τους.
Γερμανία και Ισπανία είναι ομάδες που... λογικά υπολογίζονται σαν υποψήφιες νικήτριες σε κάυε μουντιαλ. Η Ιαπωνία; Έλα, σε παρακαλώ! Ποια Ιαπωνία... 
Ποιος ηλίθιος, Ιάπωνας, όχι τίποτα τρίτος, θα πόνταρε ένα γιεν στην Ιαπωνία, ότι θα κέρδιζε και την Γερμανία και την Ισπανία; Ο κανένας. Την προσεχή Δευτέρα ποντάρω κι εγώ στην Ιαπωνία, που θα παίξει με την Κροατία. Ναι, έχει πιθανότητες να περάσει στους ''8''. 
Διαβαστε ακομα:

ΠΡΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ