ΚΑΙ ΟΙ ''4'' ΙΣΑ ΚΙ ΟΜΟΙΑ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

 
Μας έλειψε το μουντιάλ. Καλομάθαμε! Κυριακή και Δευτέρα δεν έγιναν παιχνίδια και έχουμε ακόμα στη μνήμη τις ματσάρες Γαλλίας - Αγγλίας και Μαρόκου - Πορτογαλίας. Ματσάρες; Βέβαια! Δεν βάζω στο λογαριασμό την ποιότητα των αναμετρήσεων και αν είχαν φάσεις συνταρακτικές. Σημασία έχει το θρίλερ του έργου. Βέβαια. Αυτό μετράει.
Να μη ξέρεις μέχρι το έσχατο δευτερόλεπτο τι θα προκύψει. Λέμε τι συμβαίνει. Τι έχει συμβεί. Να αλλάζει το αποτέλεσμα στην εκπνοή του αγώνα. Και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας που βάζει το γκολ στο τελευταίο λεπτό να μην το πιστεύουν κι αυτοί.
Σήμερα Τρίτη, λοιπόν, κι αύριο Τετάρτη οι δυο ημιτελικοί. Δεν υπάρχει φαβορί. Και οι τέσσερις ομάδες έχουν τις ΙΔΙΕΣ πιθανότητες να κερδίσουν και τις ΙΔΙΕΣ να αποκλειστούν. Αρκεί να πει κανείς το αυτονόητο. Καμιά Αργεντινή και καμιά Γαλλία δεν θα κάνουν τη χοντρή και ασυγχώρητη μαλακία να υποτιμήσουν Κροατία και Μαρόκο, αντίστοιχα.
Είναι η κρισιμότητα της αναμέτρησης. Παίζουν ημιτελικό! Κατά 50% τον τελικό. Κατά 25% το κύπελλο. Αντίπαλος, λοιπόν, δεν είναι ο... αντίπαλος, αλλά το βάρος, η πίεση του ημιτελικού.
Στη φώτο, από το Γαλλία - Αγγλία 2-1 στα προημιτελικά.
Διαβαστε ακομα:

ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΑ ''ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ'' ΚΑΙ ΟΙ ''ΓΡΙΕΣ''