ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ

 
 Απόλυτα ρεαλιστική στον τεράστιο οργανισμό της ΑΕΚ είναι η αισιοδοξία ότι το 2023 θα είναι μια χρονιά όπου θα επαναβεβαιωθεί σε υψηλό επίπεδο η βαρυσήμαντη αναδημιουργία της, με πρόσημο την Αγια-Σοφιά, την Εστία των οραματισμών μας.
      Η Λέσχη " Ένωσις Φίλων ΑΕΚ " ,με πρόσημο την ανάδειξη των συναρπαστικών πολιτισμικών Αξιών και Συμβολισμών της προσφυγιάς και της ΑΕΚ,έχει ως πρώτιστο στόχο να διοργανωθούν στην Ελληνική περιφέρεια 12 προγραμματισμένες εκδηλώσεις για συγκεκριμένες επετείους με προσφυγικές και ενωσίτικες συνδηλώσεις:
  Α. Θα καλυφθούν θρίαμβοι αλλά και οδύνες του Ελληνισμού και της ομάδας μας,όπως τα 110 χρόνια από τους νικηφόρους Βαλκανικούς πολέμους,αλλά και τα 100 χρόνια από τη Συνθήκη της Λωζάνης.
  B.Τα 20 χρόνια από την κατεδάφιση του παλαιού γηπέδου μας, αλλά και τα 10 χρόνια από την καθοριστική επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ηγεσία της ομάδας και πολλά άλλα.
  Γ.  Η ιστορική διαδρομή των Προσφύγων στις τοπικές κοινωνίες.
       Θα υπερασπίζουμε πάντοτε με ανιδιοτέλεια και ένθερμο ζήλο όσα εδραίωσαν την ΑΕΚ ως μια ακατάλυτη κοινωνική και αθλητική δύναμη που αναγνωρίζει την ύπαρξή της στην ομορφιά των ιδανικών του Ανθρωπισμού.
      
    Ευχόμαστε Ευλογημένα Χριστούγεννα και ένα ευδαιμονικό 2023 με ποιοτικές δημιουργίες.